| Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! | |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Adrian Joubert
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : Help me I broke apart my insides,
Help me I've got no soul to sell,
Help me the only thing that works for me,
Help me get away from myself. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 66 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Dec. 29. ❖ KOR : 38 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hátad mögött.. ❖ HOBBY : Lágy erőszak ❖ PÁRKAPCSOLAT : Akad néha ^^ ❖ :
| Tárgy: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Kedd Dec. 31, 2013 1:58 am | |
| ❝Miután karakterlapodat elfogadtuk, ebben a topicban tüntesd fel karaktered nevét, csoportját (utas, személyzet, tiszt) és a foglalkozását! Erre azért van szükség, hogy átlássuk, milyen karakterek vannak a hajón és elkerüljük azt, hogy egy adott csoporton és foglalkozáson belül több karakter szülessen.
név |
csoport |
foglalkozás |
---|
Dorcas O. Balsey | Utas | Újságíró |
Adrien Joubert | Utas | közgazdász és befektető |
Eura Masterson | Személyzet | Fényképész |
Jasmine I. Rosdale | Személyzet | Rendezvényszervező |
Dorothy Freya Moss | Személyzet | Szobalány |
Rio St. Butler | Személyzet | Felszolgáló |
Lucian Matthews | utas | étteremlánc tulajdonos |
Zoey Hamilton | Utas | Táncos |
Merit Grey | Utas | Naplópó |
Stefan Redway | Utas | Bűnöző /Állszakmaként; Cégvezető |
David R. McArthur | Utas | Üzletember-Vezető igazgató |
Killian Maxwell | Utas | Táncpedagógus |
Delilah Montgomery | Személyzet | Pincérnő/Táncos |
Corentin Lambert | Utas | múzeumi kurátor, művész |
Olly Balsey | Utas | Viharkutató, mérnök |
Lorraine Chavellier | Utas | Fejvadász | Gyilkos |
Jane Wagner | Utas | Asszisztens |
Kristen McAdams | Személyzet | Felszolgáló, Pincérnő |
Trish Silverstone | Utas | Tánctanár/táncos |
Sage Pennington | Személyzet | Díler|Pincér |
Kendall Dobrev | Utas | Tanuló |
Winter Elizabeth Wythe | Utas | Festőművész, szobrász |
Riley McPhee | Utas | Egyetemista(Tengerbiológus) |
Nathaniel James Blackwood | Tisztek | Fedélzeti tiszt |
Maisey Wang | Utasok | Egyetemista (mérnök) |
Vanessa Lacourt | Személyzet | Énekesnő |
Cara Dubois | Személyzet | Pultos | Bármixer |
William Drake Nelson | Utas | Tengerészgyalogos/Főhadnagy |
Alessia Sallow | Utas | Egyetemista | Szociális munkás |
Hope Frost | Utas | Híres színésznő, énekesnő |
Birdie Eastwood | Utas | Modell |
- Kód:
-
<tr><td>Név</td> <td>Csoport</td> <td>Foglalkozás</td></tr> |
|
| |
Juliette Holmes
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Minden alkalommal, amikor csapás ért, és áldást reméltem, a sors a kezemre ütött és kinevetett. Ha akarsz valamit, ragadd torkon a sorsot, és rázd ki belőle! ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 17 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : Regényeket, verseket írok álnéven ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs nekem arra időm ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szomb. Jan. 25, 2014 8:47 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Juliette Holmes</td> <td>Utas</td> <td>Orvos (sebész)</td></tr>
A hozzászólást Juliette Holmes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 27, 2014 10:44 pm-kor. |
|
| |
Charlotte Bertolette
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Manipulálunk, szomjazunk a hatalomra, irányítunk, büntetünk, de a tetteinket egyetlen mélyen ülő dolog határozza meg. [...] Magányosak vagyunk. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 13 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Egy kicseszett hajón ❖ HOBBY : Bárokba túrázás ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs szükségem senkire ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szomb. Jan. 25, 2014 8:48 am | |
| Charlotte Bertolette | Utas | Modell | |
|
| |
Marcie Hollow
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ↠ sometimes i wish i could act like a boy ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 28 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ↠ constantine ❖ HOBBY : ↠ filmguru & táncművész ❖ PÁRKAPCSOLAT : ↠ might be ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szomb. Jan. 25, 2014 8:51 am | |
| |
|
| |
Franklin Carson
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Voltál-e már úgy, hogy még semmit sem tudsz, de valójában igenis tudsz mindent? Paranormális jelenség? Nem, nemigen hiszem. Inkább azt gondolom, hogy az ember valahol (...) összegyűjti az árulkodó jeleket, az apró nyomokat, mint egy kirakós játék darabkáit. S amikor a dolog megtörténik, csak akkor tudatosul benne, hogy pontosan ez hiányzott még ahhoz, hogy a kép teljes legyen. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 7 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Csak kívánd és ott termek ❖ HOBBY : Egy kicsit ez is, egy kicsit az is ❖ PÁRKAPCSOLAT : Megözvegyült, magányos férfi ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Hétf. Jan. 27, 2014 10:35 pm | |
| - Kód:
-
<tr><td>Franklin Carson</td> <td>Utas</td> <td>Paranormális jelenség kutató || Mentalista</td></tr> |
|
| |
Christabell Heller
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : And I never wanted anything from you Except everything you had and what was left after that too. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 23. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : bizonytalan ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szer. Jan. 29, 2014 6:02 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Christabell Heller</td> <td>Utas</td> <td>lakberendező</td></tr> |
|
| |
Raina Korzhakov
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : “Have you ever been in love? Horrible isn’t it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life… You give them a piece of you. They didn’t ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn’t your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like ‘maybe we should be just friends’ turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It’s a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love.” ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 28. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Nem találsz meg. Én talállak meg téged. ❖ HOBBY : A munkám ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajadon ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szer. Jan. 29, 2014 7:08 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Raina Korzhakov</td> <td>Utasok</td> <td>Kém</td></tr> |
|
| |
Tessa E. Pots
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ▽ Vak éji denevérként repdeső lelkem meghalt, és fehér, szabad, fény felé szálló madárnak támadott fel. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 01. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ▽ melletted ❖ HOBBY : ▽ üldögélés ❖ PÁRKAPCSOLAT : ▽ complicated ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szomb. Feb. 01, 2014 5:26 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Tessa E. Pots</td> <td>Személyzet</td> <td>Masszőr</td></tr> |
|
| |
Reed Boshwort
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : 'Tudod hogy tartja a mondás: aki kurva egyszer, kurva lesz ezerszer.' ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 10 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : fotózás; motorok; szerencsejátékok; ❖ PÁRKAPCSOLAT : nincs az az Isten
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Szomb. Feb. 01, 2014 8:02 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Reed Boshwort</td> <td>Utas</td> <td>Divatfotós</td></tr>
|
|
| |
Rosalie Hamilton
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 31. ❖ KOR : 34 ❖ PÁRKAPCSOLAT : Seriously?! ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Kedd Feb. 04, 2014 8:13 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Rosalie Hamilton</td> <td>Utas</td> <td>Párterapeuta</td></tr> |
|
| |
Bastien Roux
Hi Darling, this is my name ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 30. ❖ PÁRKAPCSOLAT : hajadon ? ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Kedd Feb. 04, 2014 9:00 am | |
| - Kód:
-
<tr><td>Bastien Roux</td> <td>utas</td> <td>Egyetemista</td></tr>
|
|
| |
Haiden Butler
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Heave ho, thieves and beggars never shall we die." ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 09. ❖ KOR : 59 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : Özvegy
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Hétf. Feb. 10, 2014 12:03 am | |
| Haiden Butler | tisztek | kapitány | |
|
| |
Lewis Marcus
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Néha meg kell szegni a szabályokat, nem lehet tudni mi lesz rád hatással. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 06. ❖ KOR : 34 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A mikrofon mögött, ha mégsem, akkor a bárpultnál ❖ HOBBY : Gitár, ének ❖ PÁRKAPCSOLAT : A magam ura vagyok ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Hétf. Feb. 10, 2014 2:46 am | |
| Lewis Marcus | Személyzet | Zenész | |
|
| |
Erin Norland
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ❖ "A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 14. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ❖ a hajón ❖ HOBBY : ❖ fotózás, íjászat, zene ❖ PÁRKAPCSOLAT : ❖ komplikált ❖ :
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! Vas. Feb. 16, 2014 10:22 pm | |
| - Kód:
-
<tr><td>Erin Norland</td> <td>utas</td> <td>modell - egyetemista</td></tr> |
|
| |
Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! | |
| |
|
| |
| Személyzeti- és Utaslista - Nézz be karialkotás előtt! | |