|
| Szerző | Üzenet |
---|
Adrian Joubert
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : Help me I broke apart my insides,
Help me I've got no soul to sell,
Help me the only thing that works for me,
Help me get away from myself. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 66 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Dec. 29. ❖ KOR : 38 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hátad mögött.. ❖ HOBBY : Lágy erőszak ❖ PÁRKAPCSOLAT : Akad néha ^^ ❖ :
| Tárgy: Aktivitás ellenőrzés!!! Kedd Márc. 04, 2014 5:45 am | |
| Sziasztok! Ennek is eljött az ideje, s bár rossz látni, de úgy tűnik, hogy az elkészített karaktereitekkel nem foglalkoztok! Mi pedig egy aktív oldalt szeretnénk, nem egy süllyedő hajót! Szóval, tisztelettel kérünk mindenkit, hogy jelezze felénk ebben a topicban Vasárnap 22.00-ig, hogy szeretne-e maradni és folytatni játékát az oldalunkon, avagy köszöni szépen, de nem tart igényt karaktereire. A következő formában kérjük a visszajelzéseket: - Kód:
-
[b]Karakter neve:[/b] [b]Maradsz az oldalon[/b]: igen/nem [i]× ha nem, miért[/i] Köszönjük! Dorci&Ad |
| | | Dorcas O. Balsey
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : A penny for my thoughts, oh, no, I'll sell 'em for a dollar They're worth so much more after I'm a goner And maybe then you'll hear the words I been singin' Funny when you're dead how people start listenin'
Nem vagy ribanc, csak a sírodra azt írják majd, hogy "Először feküdt le egyedül" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 94 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Aug. 30. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A baj forrásának centrumában ❖ HOBBY : utazás | veszélybe kerülés & megmentésre szorulás | újságírás | kotnyeleskedés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nekem senki ne nőjön a fejemre...
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Kedd Márc. 04, 2014 6:00 am | |
| Karakter neve: DORCAS O. BALSEY × TITO F. GIODARNO × ALESSIA SALLOW Maradsz az oldalon: mind maradunk *-* |
| | | Cara Dubois
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "There's just one life to live
And there's no time to wait, to waste
So let me give your heart a break." ♫♪♫♪♫
❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 49 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 33 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Fedélzet ❖ HOBBY : szórakozás, csillaglesés, fű és pasik... így sorban :D ❖ PÁRKAPCSOLAT : no way... ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szer. Márc. 05, 2014 12:22 am | |
| Karakter neve: Cara Dubois & Nathaniel James Blackwood Maradsz az oldalon: igen × ha nem, miért- |
| | | Raina Korzhakov
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : “Have you ever been in love? Horrible isn’t it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life… You give them a piece of you. They didn’t ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn’t your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like ‘maybe we should be just friends’ turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It’s a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love.” ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 28. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Nem találsz meg. Én talállak meg téged. ❖ HOBBY : A munkám ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajadon ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szer. Márc. 05, 2014 12:29 am | |
| Karakter neve: Raina Korzhakov Maradsz az oldalon: igen |
| | | Christabell Heller
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : And I never wanted anything from you Except everything you had and what was left after that too. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 23. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : bizonytalan ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szer. Márc. 05, 2014 4:00 am | |
| Karakter neve: Christabell Heller Maradsz az oldalon: igen |
| | | Winter Elizabeth Wythe
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : • • People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that’s bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they’re afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they’re wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It’s all in how you carry it. That’s what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you’re letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 15 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 18. ❖ KOR : 37 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : • • Többnyire a kabinomban ❖ HOBBY : • • Rengeteg unalmas dolog ❖ PÁRKAPCSOLAT : • • Elvált ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szer. Márc. 05, 2014 5:56 am | |
| Karakter neve: Winter Elizabeth Wythe • • Franklin Carson Maradsz az oldalon: igen |
| | | Sebastian West
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Azt mondják, a sorsnak remek humorérzéke van, és néha álmaink valóra válása rémálomnak tűnhet. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 10. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg valahol a hajon ❖ HOBBY : Minden, ami szórakoztat ;) ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nem ragadok le egyetlen nő mellett ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szer. Márc. 05, 2014 3:50 pm | |
| Karakter neve: Sebastian West Maradsz az oldalon: igen |
| | | Elsa A. Valade
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : Δ The journey of a thousand miles begins with a single step. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 13 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 12. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Δ Constantine ❖ HOBBY : Δ fényképezés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Δ fuckin' single ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Csüt. Márc. 06, 2014 5:20 am | |
| Karakter neve: Elsa A. Valade & Tessa E. Pots Maradsz az oldalon: igen |
| | | Rosalie Hamilton
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 31. ❖ KOR : 34 ❖ PÁRKAPCSOLAT : Seriously?! ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Csüt. Márc. 06, 2014 8:25 am | |
| Karakter neve: Roralie Hamilton Maradsz az oldalon: igen |
| | | Birdie Eastwood
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Come just as you are to me
Don't need apologies
Know that you are worthy
I'll take your bad days with your good
Walk through the storm I would
I do it all because I love you ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 8 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24. ❖ KOR : 36 ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Pént. Márc. 07, 2014 11:08 pm | |
| Karakter neve: Birdie Eastwood Maradsz az oldalon: igen
|
| | | Juliette Holmes
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Minden alkalommal, amikor csapás ért, és áldást reméltem, a sors a kezemre ütött és kinevetett. Ha akarsz valamit, ragadd torkon a sorsot, és rázd ki belőle! ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 17 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : Regényeket, verseket írok álnéven ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs nekem arra időm ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szomb. Márc. 08, 2014 9:20 pm | |
| Juliette Holmes: Maradsz az oldalon: igen (?) Amennyiben folytatódni fog a kaland egyáltalán. Ha nem, akkor a fenti változik nemre, de ez esetben kérnék legalább egy pm-et, mert az ET-met kimenteném magamnak, hogy ne szálljon a kukába. |
| | | Cameron Fairlane
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Sokkal könnyebb a semmitől, mint a fájdalomtól meghalni. A fájdalom ellen fel tudsz lázadni, de a semmi ellen nem. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 45 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hídon ❖ HOBBY : Fegyverek ❖ PÁRKAPCSOLAT : Képtelen vagyok rá. ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Szomb. Márc. 08, 2014 11:36 pm | |
| Karakter neve: Cameron Fairlane Maradsz az oldalon: nem × ha nem, miért: Nos ha már külön nyilvánosan megkérdezitek, szívesen leírom ismét, nem csak üziben. Nem fejtem ki annyira, csak halszálkásan.
- Következetlen oldalvezetés, a mesélők egymással nem megfelelően kommunikálnak. - Miután engedélyezve lett, hogy nyugodtan véleményezzek, utána le vagyok hurrogva, ha tanácsot adok. - A játékok túl keretek közé van szorítva, pedig az admin van a játékosért, nem pedig fordítva. A játékos a főszereplő, bármit megtehet, és a kiszolgáló személyzetnek ennek megfelelően kell alakítani a játékélményt, ez itt nem valósul meg. Nem irreális dolgokra gondolok, de hogy ki sem lehet mennyi a bálteremből, mert a mesélők ott mesélnek, röhejes. - Nincsen lehetőség njk-kal való konfrontációra, megint szánalmas. Mintha egy filmben a főszereplő ki lenne szolgáltatva annak, hogy kb. semmit nem tehet meg. - A mesében a játékosok kezelése totálisan nem logikai lépések alapján van kezelve, nincsen figyelembe véve, hogy egy passzív játékos megakaszthat mindent. - Cselekvésmentes játékot várnak tőlem, az pedig nem szerepjáték, hanem lineáris, előre megrendezett színdarab. - Ne jelezzek vissza, mert nincsen energiátok lereagálni. Akkor az oldalvezetést sem kellett volna elkezdeni, mert egy oldal nem egy fórum beregeléséről szól, hanem pontosan a játékosokkal való kommunikációról.
Ennek fényében a válaszom egy hatalmas nem, és őszintén szólva hatalmas csalódás volt. Az alapötletben volt fantázia, a dizi tetszetős, de a maszkok mögött következetlen emberek rejtőznek. Azt hiszem ez most nagyon rossz reklám volt nektek, mert ha csak tehetem, nem fogom ajánlani senkinek az oldalt. A véleményemmel nem vagyok egyedül, mert többektől hallottam már lesújtó dolgokat, ezzel együtt nyilván nem akarom elvenni a maradók kedvét, hiszen aki nem írt ide be, az már arra sem veszi a fáradtságot, hogy egy jó nagy nemet írjon be ide. Én azért szeretem elvarrni a szálakat. Au révoir! - távozik a valóban süllyedő hajóról szebb és működöbb hajók felé. |
| | | Adrian Joubert
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : Help me I broke apart my insides,
Help me I've got no soul to sell,
Help me the only thing that works for me,
Help me get away from myself. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 66 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Dec. 29. ❖ KOR : 38 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hátad mögött.. ❖ HOBBY : Lágy erőszak ❖ PÁRKAPCSOLAT : Akad néha ^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Vas. Márc. 09, 2014 12:06 am | |
| Köszönjük az építő jellegű kritikát - mi annak vesszük - és reméljük, hogy megtalálod azt az oldalt, ahol igazán jól érzed magad. Dorci&Ad |
| | | Maisey Wang
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 32 ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Vas. Márc. 09, 2014 6:04 am | |
| Karakter neve: Maisey Wang Maradsz az oldalon: igen × ha nem, miért - |
| | | Delilah Montgomery
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "No stop sign, speed limit, nobody gonna slow us down; like a wheel gonna spin it nobody gonna mess me around...
Hey Satan payin' my dues playing in a rocking band...
Hey Mumma just look at me I'm on the way to the promised land...
I'm on the highway to hell don't stop me...
I'm on the highway to hell and I'm goin' down all the way, way down I'm on the highway to hell..." ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 19 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : bárhol... mindenhol... ❖ HOBBY : bajkeverés, bajkeresés ❖ PÁRKAPCSOLAT : vagy inkább pár kapcsolat^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Vas. Márc. 09, 2014 9:49 am | |
| Karakter neve: Delilah Montgomery, Riley McPhee, Hope Frost Maradsz az oldalon: igen Ez nem kérdés! Lehet, most egy kicsit kevesebben vagyunk most, de imádom az oldalt, imádom az adminokat és én spec tiszta szívvel ajánlom másoknak és hisznek is nekem, akinek mondom, szóval én vagyok és leszek is, kettő énemmel tuti, a harmadikon még gondolkodom... Szóval sok, sok igen, maradunk mind *-* <3 |
| | | Landry Porter
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 2 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 22.
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Vas. Márc. 09, 2014 9:57 am | |
| Karakter neve: Landry Porter és Sierra Nevada Maradsz az oldalon: igen |
| | | Zoey Mulder
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 13. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : 452 kabin ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hát...
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Hétf. Márc. 10, 2014 8:54 am | |
| Vagyok és maradok is remélhetőleg! |
| | | Trish Silverstone
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 12. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : ivászat, tánc ilyenek ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajaj- házas
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Kedd Márc. 11, 2014 9:32 am | |
| Karakter neve: Trish Silverstone Maradsz az oldalon: igen |
| | | Stefan Redway
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : ł Az élet kegyetlensége mindenkit megvisel, és így válik belőle az, aki.. ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 33 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 34 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ł Mondjuk a hátad mögött..! ❖ HOBBY : ł Átverni, csalni, lopni, és hazudni.. ❖ PÁRKAPCSOLAT : ł Na ne viccelj már..!
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! Kedd Márc. 11, 2014 5:45 pm | |
| Karakter neve: Stefan Redway Maradsz az oldalon: Igen. Természetesen igen, ez az oldal így jó, ahogy van |
| | | Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Aktivitás ellenőrzés!!! | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| statisztika |
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts. NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
kiemelt társak
|