|
| Szerző | Üzenet |
---|
Tom Martinez
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Bátornak lenni annyit jelent, hogy csak te tudod azt, hogy félsz" ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Mar. 05. ❖ PÁRKAPCSOLAT : Még keresem a " nagy őt " :D
| Tárgy: Tom Martinez Szer. Márc. 05, 2014 7:06 pm | |
| | Tom Martinez 25 Constantine Tiszti kabinok, 1989 október 18 Tiszt a Constantine hajón Facér Bátornak lenni annyit jelent, hogy csak te tudod azt, hogy félsz. Mario Casas Tiszt - |
Tom Martinez
❝Azért férfi a férfi, azért katona a katona, hogy tűrjön és elviseljen mindent, ha úgy kívánja a szükség. A múlt árnyéka Betörtem az ajtót és egy félig megcsonkított hullát láttam a földön és minden sötétségbe borul... ennyire emlékszem az egészből ami velem történt életem során. Mikor felébredtem a kómából egy teljesen új világba ébredtem és nem tudtam mihez kezdjek. Se család se barátok, és még azt sem tudom ki vagyok én? Ideje nyomozgatnom....elvileg rendőr voltam a feltevések szerint, szóval irány a rendőrség! Társaim felismertek de én nem őket. 2010.nyara. Egy szökött őrült után száguldok az autópályán és hatalmas tűzharcba keveredek. A kereket kilövik és az autópályán tömeges garamból veszi kezdetét. Rendőrtársam meghalt is egy motorra kellett felpattannom, hogy a szökevény után siessek. Egy rejtélyes és sötét sikátorba menekül be a benzinhiány miatt. Elemlámpám fényével próbálok valami láthatóságot keríteni magamnak és vetem bele magamat az éjszakába. Mindenhol vérnyomok vannak amerre csak megyek. Mintha ez egy kibaszott labirintus lenne! Néhány levágott végtagot is látni..mindjárt kijön a gyomrom a történet hallatán amit kollégatársam mesél nekem. De amikor folytatja a mondandóját még a szar is meg állt bennem...Egy egész kupac véres hulla volt egymás hegyén hátán. Ez egy beteg állat gondoltam magamban miközben hallgattam tovább... Azután benyitottam egy ajtón és leütöttek hátulról. Egy széken ébredtem fel ahhoz kötve és az az elmebeteg le akarta vágni az újaimat. De akkor szerencsére bejött két társam és leszedte a beteget még hozzá pontosan fejbe lőtték. De a semmiből előtűnő ember aki gondolom ennek a betegnek volt a társa, előugrott és mellkason lőtt. Ezzel a lendülettel hátra estem, a beteget kilőtték és kómába kerültem. De volt a helyszínen egy harmadik személy is aki elmenekült onnan. De ő azóta sincs meg.. és ennek már pontosan négy éve... Tátott szájjal ültem ott és a rendőrfőnök lépett be az ajtón. Valami ismerős érzés fogott el amikor beléptem a rendőrfőnök irodájába.. na mind egy. A rendőrfőnök közölte velem, hogy megvan a harmadik személy is a merényletből. Már minden tiszta! Az elkövető a Constantine nevű hajón van minden bizonnyal álnéven és más kinézetben. Vállalom! Mindent megteszek, hogy elkapjam azt a szemetet! mondtam neki. Rendben ez megoldható de ön sem mutathatja ki, hogy rendőr, túl feltűnő lenne! Megértettem a feladatomat és az adott időpontra vissza is fogok jönni a rendőrségre + a hajóra de előtte még körülnézek a városban és visszatérek az élők közé. Ellátogattam arra a helyre ahol történt velem ez az egész.. A száraz vérnyomok még ott voltak a padlón, csontdarabok és egy-két koponya maradvány is volt a földön. Amikor elértem ahhoz az ajtóhoz amin négy éve bementem elfogott az émelygés és a szédülés és már minden emlék beugrott...hirtelen egy villanás történt és a fantáziám életre kelt, újra láttam az eseményeket és minden emlékem visszajött amit elveszítettem. Hihetetlen ezt átélni. Viszont láttam azt az ajtót is amelyiken a harmadik személy elmenekült. Gyorsan én is arra mentem majd láttam, hogy az egy csatornarendszerbe vezet. Ennyire szerencsétlen rendőrtársakat, hogy a szőnyeg alá nem bírtak benézni és, hogy ott egy csapó ajtó van...Végig követve a csatornát pont a hajókikötőbe ért véget. De mielőtt felmennék egy hatalmas ládát pillantok meg az árnyékban. A láda mellett egy feszítővas van amivel kinyitva a ládát egy csomó csont és korhadt,rohadt embermaradvány van bogarakkal és egyéb finomsággal... Most már komolyan ide okádok! Kiabálok egy hatalmasat ami az egész csatornában víz hangzik. A létrát hanyagolva vissza sétálok arra amerről jöttem. A következő nap a rendőrőrsön megkapom a ruhámat ami nem más mint a tisztség. Nagyszerű legalább nem valami takarító vagy egyéb leszek! Kaptam egy képet amin a harmadik személy van... Albert Williams a neve...hogy rohadna meg... csak így szép mellékesen. Felérve a hajóra mindenki szimpatikusnak tűnik. De túl rég vagyok már a szakmában, hogy tudjam ez csak egy álca arra amit valójában rejtegetnek. A tisztekkel jó viszonyba kerülök, a személyzettel egyaránt. A későbbiekben egy hatalmas viharba keveredik a hajó és a részegek hányásától már a vér is csöpögni fog a hajón. Pár órával a vihar lecsendesülése után valami rohadt nagyot lát az első tiszt! De vajon mit? És hova tűnt a part?
|
| | | Hope Frost
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : "White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in December
You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 22. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Óriásplakátok, mozivásznak, tv, rádió, de most éppen a Costantinon... ❖ HOBBY : A munkám a hobbym és az életem^^ ❖ PÁRKAPCSOLAT : még csak az kéne... ❖ :
| Tárgy: Re: Tom Martinez Pént. Márc. 07, 2014 10:09 am | |
|
Elfogadva
❝Üdv a fedélzeten Tom!!! Oemgé, hát lesokkoltál, mit ne mondjak, nem egy mindennapi et. Kicsit zavaros, kicsit durva, pont olyan, amilyen egy amnéziás fejének el tudnánk képzelni. Szörnyű emberek élnek a világban és én egy olyan hajón utazom, ahol egy ilyen pszichopata is utazik? O.o Lehet, hogy már össze is futottam vele? O.o Hátborzongató... Lényeg a lényeg, nagyon tetszett az et, pont azért, mert nem mindennapi, pont azért, mert úgy ismertük meg a történetet, hogy neked is mesélték, s mert végül minden szörnyűséget egybevéve te a hivatásod mellett maradtál. Azt hiszem, egy igazán értékes tiszttel gazdagodott a hajónk, szóval már kevésbé félek a pszichopata miatt! Védj meg minket, kérlek! Elfogadtalak, természetesen, foglalj gyorsan avit és irány a játéktér, gazdagítsd az oldalunkat minél több és színesebb kalanddal! :DDD |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| statisztika |
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts. NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
kiemelt társak
|