|
Szerző | Üzenet |
---|
Dorcas O. Balsey
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : A penny for my thoughts, oh, no, I'll sell 'em for a dollar They're worth so much more after I'm a goner And maybe then you'll hear the words I been singin' Funny when you're dead how people start listenin'
Nem vagy ribanc, csak a sírodra azt írják majd, hogy "Először feküdt le egyedül" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 94 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Aug. 30. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A baj forrásának centrumában ❖ HOBBY : utazás | veszélybe kerülés & megmentésre szorulás | újságírás | kotnyeleskedés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nekem senki ne nőjön a fejemre...
| Tárgy: Játszópajtit keresek! Pént. Jan. 10, 2014 6:20 am | |
| ❝Ahogy azt a topic neve mutatja azért nyitottam ezt a részt, hogy mindenki piacra dobhassa a kis testét, licitálhasson, alkudhasson, majd vásároljon! :DVagy inkább magyarul: hogy minél több remek játszótársra leljetek <3
|
|
| |
Zoey Hamilton
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : Egy kaland vezethet jó vagy rossz irányba! Te döntöd el, hogyan fogod fel az eseményeket. Az élet sosem sodor rossz útra, csak saját magunk vezéreljük magunkat a rossz irányba! ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 10 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 04. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg egy luxushajón ❖ HOBBY : Tánc, tánc, tánc és végül tánc ❖ PÁRKAPCSOLAT : Bonyolult.. ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Pént. Jan. 10, 2014 6:27 am | |
| Akkorrr én leszek olyan bátor, hogy felavatom *-* Kiadó játékaim még szabadok, csak egy pm az ára. |
|
| |
Rio St. Butler
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : x Néha (...) az ember csak akkor tudja meg, mit keres, amikor nekiütközik, és hanyatt vágódik tőle a földön. Különben is, mi értelme az életnek, ha mindig ugyanazon az úton járunk? ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 05. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : x a hajón ❖ HOBBY : x vívás, zongora, festészet ❖ PÁRKAPCSOLAT : x nincs olyanom ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Pént. Jan. 10, 2014 11:26 am | |
| Ha már van ilyen topik, miért ne írnék bele? Naná hogy játszok. Naná hogy veled! Ja, csak egy pm! Szóóval ha van valaki ezen a teknőn aki szívesen játszana velem, az küldjön egy baglyot, de jó az sms is. Ha nincs térerő jöhet egy PM. |
|
| |
Stefan Redway
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : ł Az élet kegyetlensége mindenkit megvisel, és így válik belőle az, aki.. ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 33 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 34 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ł Mondjuk a hátad mögött..! ❖ HOBBY : ł Átverni, csalni, lopni, és hazudni.. ❖ PÁRKAPCSOLAT : ł Na ne viccelj már..!
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Szomb. Jan. 11, 2014 11:22 am | |
| Nos keresem az első áldozatomat, ha lenne kedved egy izgalmas játékhoz, akkor jelentkezz bátran Pm-ben |
|
| |
Merit Grey
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : Nincs szükségem együttérzésre, nem fogok sírni és nyafogni. Mert az élet az én fényem és szabadságom, és akkor ragyogok, amikor akarok.
❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 3 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : füvezés, festés/rajzolás, dalszöveg írás, éneklés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Szingli
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Szomb. Jan. 11, 2014 11:49 am | |
| Na! Hát akkor én is áruba bocsájtanám magamat. Bárki, aki kapható egy játékra, ne fogja vissza magát és vágjon hozzám egy pm-et. |
|
| |
Killian Maxwell
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : 'they never have time to give you... they're always on the run.
but you keep on looking for your place in the sun' ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 10. ❖ KOR : 36 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : > CONSTANTINE ❖ HOBBY : > - ❖ PÁRKAPCSOLAT : > FACÉR ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Vas. Jan. 12, 2014 2:53 am | |
| Valaki kapható egy játékra? PM-ben lehet értesíteni.(: |
|
| |
Delilah Montgomery
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "No stop sign, speed limit, nobody gonna slow us down; like a wheel gonna spin it nobody gonna mess me around...
Hey Satan payin' my dues playing in a rocking band...
Hey Mumma just look at me I'm on the way to the promised land...
I'm on the highway to hell don't stop me...
I'm on the highway to hell and I'm goin' down all the way, way down I'm on the highway to hell..." ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 19 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : bárhol... mindenhol... ❖ HOBBY : bajkeverés, bajkeresés ❖ PÁRKAPCSOLAT : vagy inkább pár kapcsolat^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Kedd Jan. 14, 2014 5:36 am | |
| Figyelem, figyelem! Keresném játszópajti(jai)mat! Az ötletek tárháza határtalan, minden csak a karikon múlik! Vegyetek és vigyetek! Most csak egy PM az ár! *.* |
|
| |
Dorcas O. Balsey
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : A penny for my thoughts, oh, no, I'll sell 'em for a dollar They're worth so much more after I'm a goner And maybe then you'll hear the words I been singin' Funny when you're dead how people start listenin'
Nem vagy ribanc, csak a sírodra azt írják majd, hogy "Először feküdt le egyedül" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 94 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Aug. 30. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A baj forrásának centrumában ❖ HOBBY : utazás | veszélybe kerülés & megmentésre szorulás | újságírás | kotnyeleskedés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nekem senki ne nőjön a fejemre...
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Kedd Jan. 14, 2014 6:03 am | |
| Tessék egymásra írni, drágáim! Senki nem harap *.* |
|
| |
Maisey Wang
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 32 ❖ :
| |
| |
Oscar Valsh
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : ↠ Az élet szép, csak te vagy szar. Az élet szar - te legalább szép vagy. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 19. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ↠ Constantine ❖ HOBBY : ↠ gyűjtögetek és szeretni tanulok ❖ PÁRKAPCSOLAT : ↠ singleton ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Pént. Jan. 24, 2014 4:46 am | |
| Tárt karokkal fogadok pm-eket, amennyiben valaki vevő a társaságomra. Lassabb játékokat ígérek főként, hétvégén vagyok inkább online, hét közben csak elvétve várható egy-két poszt. Kezdést viszont vállalok és örömmel fogadok plot-ötleteket, mert nem csípem az ismerkedést - bár ha ragaszkodnak hozzá, ám legyen, rábólintok arra is. Csók: Oscar |
|
| |
Marcie Hollow
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ↠ sometimes i wish i could act like a boy ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 28 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ↠ constantine ❖ HOBBY : ↠ filmguru & táncművész ❖ PÁRKAPCSOLAT : ↠ might be ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Szomb. Jan. 25, 2014 8:53 am | |
| |
|
| |
Charlotte Bertolette
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Manipulálunk, szomjazunk a hatalomra, irányítunk, büntetünk, de a tetteinket egyetlen mélyen ülő dolog határozza meg. [...] Magányosak vagyunk. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 13 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Egy kicseszett hajón ❖ HOBBY : Bárokba túrázás ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs szükségem senkire ❖ :
| |
| |
Juliette Holmes
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Minden alkalommal, amikor csapás ért, és áldást reméltem, a sors a kezemre ütött és kinevetett. Ha akarsz valamit, ragadd torkon a sorsot, és rázd ki belőle! ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 17 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : Regényeket, verseket írok álnéven ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs nekem arra időm ❖ :
| |
| |
Felicia Hernandez
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : I was always an unusual girl, my mother told me that I had a chameleon soul. No moral compass pointing me due north, no fixed personality. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 33 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : a pult mögött vagy épp a rúd körül ❖ HOBBY : fotózás ❖ PÁRKAPCSOLAT : I'm single ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Pént. Jan. 31, 2014 12:11 am | |
|
A hozzászólást Felicia Hernandez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 02, 2014 6:47 am-kor. |
|
| |
Reed Boshwort
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : 'Tudod hogy tartja a mondás: aki kurva egyszer, kurva lesz ezerszer.' ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 10 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : fotózás; motorok; szerencsejátékok; ❖ PÁRKAPCSOLAT : nincs az az Isten
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Vas. Feb. 02, 2014 1:51 am | |
| Mivel nem tudom, ki szabad még és ki nem, így csak várom, hogy jelezzen nekem az, aki hajlandó játékba bocsátkozni velem és elnézi, ha néha-néha kések a reaggal! Kicsi, nagy, fiú, lány, szőke, barna, szegény, gazdag... szóval bárki jöhet, aki elég lelkes hozzám. Illetve a játékunkhoz. Epekedve várom a pm-eket.(: |
|
| |
Tessa E. Pots
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ▽ Vak éji denevérként repdeső lelkem meghalt, és fehér, szabad, fény felé szálló madárnak támadott fel. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 01. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ▽ melletted ❖ HOBBY : ▽ üldögélés ❖ PÁRKAPCSOLAT : ▽ complicated ❖ :
| |
| |
Rosalie Hamilton
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 31. ❖ KOR : 34 ❖ PÁRKAPCSOLAT : Seriously?! ❖ :
| |
| |
Haiden Butler
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Heave ho, thieves and beggars never shall we die." ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 09. ❖ KOR : 59 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : Özvegy
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Hétf. Feb. 10, 2014 4:37 am | |
| Játszótársa(i)mat keresem (: |
|
| |
Jason Morgan
Hi Darling, this is my name ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 07. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Bár környéke ❖ PÁRKAPCSOLAT : Bonyolult kapcsolatban
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Hétf. Feb. 10, 2014 8:56 pm | |
| Haiden, mi már beszéltünk játékot. Írtam neked cboxba! |
|
| |
Hope Frost
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : "White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in December
You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 22. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Óriásplakátok, mozivásznak, tv, rádió, de most éppen a Costantinon... ❖ HOBBY : A munkám a hobbym és az életem^^ ❖ PÁRKAPCSOLAT : még csak az kéne... ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Kedd Feb. 11, 2014 3:18 am | |
| Kiadó vagyok egy játékra! Pm, füstjel, chatszoba, ahogy jól esik^-^ |
|
| |
Haiden Butler
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Heave ho, thieves and beggars never shall we die." ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 09. ❖ KOR : 59 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : Özvegy
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Szer. Feb. 12, 2014 7:47 am | |
| Ráérő időmre és szabad kapacitásaimra való tekintettel, "játszópajtit keresek!" (: |
|
| |
Sebastian West
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Azt mondják, a sorsnak remek humorérzéke van, és néha álmaink valóra válása rémálomnak tűnhet. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 10. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg valahol a hajon ❖ HOBBY : Minden, ami szórakoztat ;) ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nem ragadok le egyetlen nő mellett ❖ :
| |
| |
Tyler Mobley
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 09. ❖ KOR : 33 ❖ PÁRKAPCSOLAT : isten ments ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Hétf. Feb. 17, 2014 9:49 am | |
| Kiadó még egy játékom, aki kedvet érez hozzám, az nyugodtan jelezze! Nem harapok, annyira! |
|
| |
Erin Norland
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ❖ "A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 14. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ❖ a hajón ❖ HOBBY : ❖ fotózás, íjászat, zene ❖ PÁRKAPCSOLAT : ❖ komplikált ❖ :
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! Kedd Feb. 18, 2014 9:29 pm | |
|
Én is örülnék egy játszópajtinak, sok mindenre nyitott vagyok, bár jobb lenne, ha nem ismerkedéssel indítanánk. A kezdő nem gond. PM, chat, vagy ahol elérsz, pötyögj rám nyugodtan.^^
|
|
| |
Jason Morgan
Hi Darling, this is my name ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 07. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Bár környéke ❖ PÁRKAPCSOLAT : Bonyolult kapcsolatban
| |
| |
Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Játszópajtit keresek! | |
| |
|
| |
|