|
| Szerző | Üzenet |
---|
Tom Martinez
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Bátornak lenni annyit jelent, hogy csak te tudod azt, hogy félsz" ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Mar. 05. ❖ PÁRKAPCSOLAT : Még keresem a " nagy őt " :D
| Tárgy: Tom & Deli Pént. Márc. 07, 2014 11:04 am | |
| Felszállás a hajóra. Micsoda pillanatok ezek! Főleg azt tudva, hogy itt ez a mocsok a hajón és bárki lehet az. De ez a hajó városnézésre megy és vissza szóval van időm nyomozni és kutatni a hajón remélhetőleg észrevétel nélkül. Nem sok bőrönddel lépek fel a hajóra éppen, hogy egy hónapra elegendő ruhával és egyéb holmikkal. Azt még véletlenül sem kell megtudnia senkinek, hogy a bőröndben pisztoly van. Felérve a hajóra minden személyzeti tag és minden tiszt köszönti az utasokat és belecsapunk a buliközéppontjába. Kihasználva, hogy a fél hajó részeg a kabinokban kezdek matatni és turkálni. De semmi. Sehol semmi. Pedig valaminek akkor is kell itt lennie! Na mind egy... inkább megyek a fedélzetre kiszellőztetni a fejemet. Amikor a korlátra dőlve a tengert bámulom merengve kérdezgetem magamtól, hogy ki lehet az!? Már saját magamat is megöli a kíváncsiság de ez nem így megy. Ennek idő kell. Napok,hetek talán hónapok is. Ha az idióta társaim négy év alatt nem találtak semmit akkor eljött az én időm. Ha már más nem akkor csak én tudom megállítani ezt az elmebeteget. Négy év hosszú idő és ez neki pont elég ahhoz, hogy rájöjjön mennyire megérdemli már azt a golyót a fejébe! De ezt nem tehetem... Élve kell visszavinnem a rendőrségre, hogy börtönbe zárják. De onnan meg körülbelül egy hét múlva megszökne. Nem tudom mi legyen ha megtalálom. Sóhajtok egyet és látom, hogy a fedélzet másik végén egy ismerős alak ácsorog. Odaállok hozzá. Helló! Már találkoztunk, mi a helyzet így éjfél felé? Szólok neki miközben elragadó szemét bámulom. |
| | | Delilah Montgomery
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "No stop sign, speed limit, nobody gonna slow us down; like a wheel gonna spin it nobody gonna mess me around...
Hey Satan payin' my dues playing in a rocking band...
Hey Mumma just look at me I'm on the way to the promised land...
I'm on the highway to hell don't stop me...
I'm on the highway to hell and I'm goin' down all the way, way down I'm on the highway to hell..." ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 19 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : bárhol... mindenhol... ❖ HOBBY : bajkeverés, bajkeresés ❖ PÁRKAPCSOLAT : vagy inkább pár kapcsolat^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Tom & Deli Pént. Márc. 07, 2014 12:55 pm | |
| A műszakom eléggé kimerítő volt. Nem szoktam én hozzá ennyi munkához, az biztos. Még akkor sem, ha élveztem. A cipőimet már régen leraktam, már csak mezítláb vagyok és tudom, hogy tél van, de ezen a hajón még a fedélzet padlója is fűtve van, szóval egyáltalán nem fázok, pláne, hogy vastagabb zokni van rajtam, meg amúgy sem érdekel. Nem érdekel a sok luxuskörülmény, pontosan úgy mutatkozom, ahogyan csak akarok, s most éppen ez a kényelmes számomra. A korlátnak támaszkodva dohányzom, s csak meredek a távolba. A Nate-el való találkozás eléggé sok mindent elindított bennem eszembe jutott a bátyám, a családom, persze nem fogok itt elérzékenyülni, vagy ilyesmi, de a testvérem hiányzik. Nem tudom mi van vele, él e még, vagy sem... Az e-mail címem sem nézem már napok óta, nehogy olyan hírt kapjak, amilyet nem bírnék elviselni. Rossz ez... Azonban mindebből semmi nem látszik rajtam, arcizmaim rendületlenek, ahogy a vizet és a távoli tájat nézem. Messze a fényszennyezettségtől szépen látszanak a csillagok és kellemes erre a levegő is. Tökéletes az idő arra, hogy újabb slukkra emeljem a cigarettát a számhoz, mélyet szívjak belőle, majd lassan eresszem ki ajkaim között a füstöt. A felém irányuló hangra arra fordulok. - Ohh, az egyik tisztünk! - Biccentéssel köszönök neki vissza, s félig felé fordulok felső testemmel, hogy kényelmesebben lássam, úgy tűnik, beszélgetni óhajt. - Relaxálok az esti műszak után. És veled? - kérdezek vissza, bár kicsit idegesít egy egyszerű kis semmitmondó beszélgetés, akkor már inkább egyedül maradnék, mert ennek így nem sok értelme van... |
| | | Tom Martinez
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Bátornak lenni annyit jelent, hogy csak te tudod azt, hogy félsz" ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Mar. 05. ❖ PÁRKAPCSOLAT : Még keresem a " nagy őt " :D
| Tárgy: Tom & Deli Szomb. Márc. 08, 2014 7:02 am | |
| Látom rajta, hogy nem nagyon szeretné a társaságomat de én csak azért is maradok. Mert hát miért ne? Velem sem valami túl sok. Am miért nem vagy a többiekkel lent és bulizol? Kérdeztem tőle gyanakvóan már kicsit cinikusan is. Mindketten elbámulva néztük a habokat és a tengert amit lehagytunk a hajóval. Nézve ahogy egyre távolabb sodródva a parttól a nyílt óceánon. Viszont én is ittam egy felessel szóval már kezdek kicsit homályosan látni. De akkor hirtelen az egyik tiszt társam lehívott a hajóba mert egy tucat részeg állat egymásnak csapott. Egy pillanat hölgyem és itt vagyok! Mondtam neki gúnyosan és cinikus mosolyt vetettem rá. Négy ember súlyosan megsérült a verekedésben a másik kettőt pedig leütöttük. Az egyik tisztünket is a gyengélkedőre kellet vinni mivel az egyik részeg behúzott neki egy vastálcával. Visszatérve az ismerős archoz látom, hogy még mindig a vizet nézi. Ezért kihasználva az esélyt hátulról egy hirtelen mozdulattal átkarolom erősen a derekát és az égnek emelem. Látom a szemében, hogy egy kicsit megijedt. Ismerem az embereket szóval tudom, hogy ez egy gyerekkori énjét fedi. Valamit takar és én ezt fel fogom fedni! De előtte még szórakozzunk egy kicsit! Mert nem egy csúnya lány és azt hiszem valamit érzek is iránta... ez fura! Na mind egy én most próbálok a munkára pontosítani, hogy elkapjam a gyilkost! Egy nő nem veheti el az eszemet az igazi cél érdekében még akkor sem ha ilyen szexin néz ki! |
| | | Delilah Montgomery
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "No stop sign, speed limit, nobody gonna slow us down; like a wheel gonna spin it nobody gonna mess me around...
Hey Satan payin' my dues playing in a rocking band...
Hey Mumma just look at me I'm on the way to the promised land...
I'm on the highway to hell don't stop me...
I'm on the highway to hell and I'm goin' down all the way, way down I'm on the highway to hell..." ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 19 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : bárhol... mindenhol... ❖ HOBBY : bajkeverés, bajkeresés ❖ PÁRKAPCSOLAT : vagy inkább pár kapcsolat^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Tom & Deli Csüt. Márc. 13, 2014 11:48 pm | |
| Nagyot sóhajtok, mikor realizálom, hogy marad. Végül is, nekem mindegy, azt csinál, amit akar, szabad országban élünk, még akkor is, ha most éppen a semmi közepén ringunk egy bazi nagy luxushajón és ki csak mereszti a hátsóját, mások pedig robotolnak. Igen, ilyen az élet. - Mert elfáradtam és gondoltam feljövök egy kicsit, hogy egyedül legyek! - mondom finoman megnyomva az egyedül szót, nem szeretem, ha akkor van társaságom, amikor éppen messze járnak a gondolataim, de hát ez van, ezt kell elfogadni, vagy nem. Mikor megjelenik egy másik tiszt, hogy elhívja kedves beszélgetőpartnerem, csak biccentettem egyet, majd mikor már távozott, halkan hozzátettem. - Nem kell sietni... - majd csak belepöccintettem csikkem a megfelelő helyre és egy újabb szálra gyújtottam rá. Kell a cigi, nagyon kell. Nem bántam volna, ha nem tér vissza a tiszt úr, de úgy voltam vele, ha mégis, akkor inkább ötvözöm a kellemest az - ezek szerint - kötelezővel és kissé flörtölni kezdek vele. A mai éjszakára még úgysincsen társaságom, gondoltam meglátom, szerezhetek e, megfelelő e rá. Bevallom őszintén, meglep, mikor egyszer csak felkap. Még az is megfordul a fejemben, hogy felpofozom, de végül leteszek róla, mert csak itt keménykedne, meg idegesítene utána. - Kiszórakoztad magad? - kérdezem tőle kissé elmosolyodva, ahogy oldalt lenézek rá, s egyik kezem a derekamat átölelő karjára simul. Szóval csábítás on... |
| | | Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Tom & Deli | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| statisztika |
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts. NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
kiemelt társak
|