|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Trish Silverstone
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 12. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : ivászat, tánc ilyenek ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajaj- házas
| Tárgy: Re: Karakterkereső Hétf. Feb. 10, 2014 6:28 am | |
| | David Silverstone Garrett Neff,Gaspard Ulliel,jonathan rhys meyers,Tyler Hoechlin,Liam Hemsworth,Alexander Skarsgarg... vagy akit akarsz csak ne legyen egy nyálgép ❝Te vagy életem szerelme, megkeserítője. Szeretlek és utállak is egyben, mindig le tudsz venni a lábamról. Temperamentumos lány vagyok, igen az a tányérdobálós, ordibálós fajta. Mennyit veszekedtünk, és mennyit szeretkeztünk ebből kifolyólag is. Rengeteg jó közös élményünk van. Nem tudom hol romlott meg a dolog... talán amikor elkezdtünk egymással versenyezni, egymásért. Olyan erős vonzalom van köztünk ami eléget mind a kettőnket. Elhagytalak, rám találtál, veled mentem, elhagytál... És most? A legjobb barátnőmmel kavarsz. Mikor megtudtam, megcsináltattam a válási papírokat és elvittem hozzád... nem írtad alá, egymásnak estünk, állati éjszaka volt. Nem értelek, de magamat sem. Válni akarok, de viselem a gyűrűket, el akarlak felejteni még is felhívlak ha leiszom magam. Defektes hármadban éltünk, aztán eljöttem a hajóra, hogy megszabaduljak tőled... tőletek. És kibe botlok bele a hajón?... //Ő lenne Trish férje és Christabell jelenlegi szeretője, barátja. Bellel érkezett a hajóra, aki Trish legjobb barátnője. A férfi jelleme szinte teljesen szabadon alakítható, annyit kérek, hogy ne egy viháncolós kisfiút hozz, szeretnék egy karizmatikus férfit Trish életében és azt hiszem Bellt sem tudná más kezelni. Kapcsolat: Nos, a dolog még nem kiforrott. Nyilván egyeztetünk hárman. Olvasd el az ET-m ^^ Amúgy szabad a pálya mindenben Ha mondjuk nincs ötleted a viszonyokra szerintem nekünk lesz IZGALMAS játékokat garantálhatunk.// |
|
| | | David R. McArthur
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 17 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Itt-ott, mindenhol ❖ PÁRKAPCSOLAT : Soha
| Tárgy: Re: Karakterkereső Csüt. Feb. 13, 2014 8:19 am | |
| | Szabadon választható Kristen Bell Foglalt ❝Tini volt még amikor teherbe esett. Van egy 4 éves kisfia, aki kegyetlen körülmények között fogant. Egy "buliban" megerőszakolták a lányt, így fogalma sincs arról, hogy ki lehet a gyerek apja. A szülei nem támogatták őt, így sokáig egy anyaotthonban lakott a fiával, de addig kis gyorsan múló, egyszeri-kétszeri alkalommal elvállalható munkákból kereste meg a pénzt ahhoz, hogy fiát etetni tudja. A Constantinen való hajópincéri állást a vőlegénye mutatta neki - akihez persze nem hűséges - és döntött úgy, hogy akkor megpróbálja. A pasi addig otthon van a gyerekkel. Mivel még így is kevésnek tartja a fizut, plusz szolgáltatásokat is ad a pénzesebb férfi utasoknak, magyarán éjjeli lepke üzemmódban éldegél. A hajóút első napján "ismerkedtünk" meg, azóta is figyellek. De, hogy mi alakul ki közöttünk, az már mindkettőnkön múlik : P
|
| Szabadon választható Amanda Seyfried Foglalt ❝ A volt menyasszonny. Egy kisebb baráti összejövetelen találkoztak. David bátyja mutatta be őket egymásnak. Nagyon jó barátok voltak, de mivel Dave bizonytalan volt a kapcsolatok terén, nem mert kezdeményezni, de végül csak átlépte a hegyet és sikeresen összemelegedtek. Bár veszekedtek mint minden kapcsolatban, imádták egymást(és szerintem még most is csak ugye a lányzó eljátszotta a bizalmát) de mindig is tudta Dave, hogy a lány nem az a hűséges fajta, és általában nevesebb, híresebb emberekkel kavart. De megígérte neki, hogy vele más lesz, nem csak a pénze kell neki hanem az esze, szíve, stb. Aztán David eljegyezte őt, de rá pár hétre arra ment haza, hogy otthon szórakázik a lány David bátyjával úgy, hogy már pocakos terhes volt. Egy ideig együtt élt Dave bátyjával, de kiderült h nem működik a kapcsolatuk, mivel nagyon hasonlóak. Így most kiderítette, hogy a volt vőlegény merre jár, hol tartózkodik, mit csinál, és utána jött a hajóra, hogy "visszaszerezze". Hogy mi lesz belőle majd kiderül....
|
|
| | | Birdie Eastwood
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Come just as you are to me
Don't need apologies
Know that you are worthy
I'll take your bad days with your good
Walk through the storm I would
I do it all because I love you ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 8 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24. ❖ KOR : 36 ❖ :
| Tárgy: Re: Karakterkereső Szer. Feb. 19, 2014 1:56 am | |
| | pixie/sosie/moxie
eastwood
kate beckinsale ❝ Testvér,bajtárs,legjobb barátnő,tettestárs,álnok cselszövő és még sorolhatnám...csupán 5 évvel vagy idősebb nálam,mégsem veszi észre senki sem.Hiába az évek,még mindig olyan bolondos vagy,mint gyerekkorunkban.Te inkább anyánkra ütöttél és sokszor anyáskodtál is felettem,de valahogy mindig úgy tetted,hogy ne menj az idegeimre.Csodás életed volt,az egész világ a lábaid előtt hevert volna,ha nem történik az a csúnya baleset.A pályafutásod derékba tört,nem találtad a helyed és ha nem lett volna a család,bizony rossz útra tértél volna.Most azonban az életed révbe ért,van egy jóképű férjed és egy gyönyörű kislányod.Nem értem akkor drága nővérkém,miért vagy a hajón?!Felnőtt vagyok,tudok vigyázni magamra és az összetört szívemre.
(Kate Beckinsale-t szeretném,a nevét válaszd ki magad a felsorolásból és hogy milyen karrier és miért tört derékba,rád bízom (: ) |
|
| | | Hope Frost
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : "White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in December
You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 22. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Óriásplakátok, mozivásznak, tv, rádió, de most éppen a Costantinon... ❖ HOBBY : A munkám a hobbym és az életem^^ ❖ PÁRKAPCSOLAT : még csak az kéne... ❖ :
| Tárgy: Re: Karakterkereső Vas. Feb. 23, 2014 5:17 am | |
| | Dominic McMiller Matt Lanter ❝Kaszt: Utas Kor: 25-32 között Se a pb-hez, se a névhez nem ragaszkodom
Azért nem semmi legénybúcsú gyanánt egy luxusutazást ajándékozni. Értem én, hogy az első házasság a köreitekben, de le a kalappal a jövendőbeli előtt, hogy így elengedte veletek párját. A legnagyobb őrültségeket találtátok ki, hogy a teljes út a móka és szórakozás jegyében teljen, mielőtt kedves barátotok igába hajtja a fejét, azonban ti is kaptatok feladatot, mindenki egy-egy kihívást kapott, amit az út végéig teljesítenie kell. Neked én lettem a feladatod! Hát, mit ne mondjak, ez aztán kihívás lesz! Te tudsz rólam annyit, mint amennyit bármelyik ember tudhat a sajtóból, én nem ismerlek téged, de biztos vagyok benne, hogy teszel majd róla, hogy megismerjelek! Kíváncsian várom, mivel fogsz próbálkozni, persze nem ér elmondani, hogy ez neked feladatod - mondjuk gondolhatod, hogy azzal csak rontanál a helyzeten...
Ennyi lenne, amennyit meghatároznék, ezen kívül mindent rád bízok, kedves megalkotó, az pedig majd kiderül, hogy hogyan alakulnak a dolgok... Nagyon várom, hogy ostromolni kezdj, ha megérkeztél dobj meg egy pm-el, s ha bármi kérdésed, ötleted van, csak szólj! Várlak *-*
|
|
| | | Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Karakterkereső | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| statisztika |
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts. NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
kiemelt társak
|