Dorothy Freya Moss
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra. Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba, s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert." ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 04. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine; ❖ HOBBY : tánc, zene, álmodozás, jó könyvek; ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hol volt, hol nem volt...
| Tárgy: Dorothy Freya Moss Szomb. Jan. 04, 2014 7:02 am | |
|
A hozzászólást Dorothy Freya Moss összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 30, 2014 7:05 am-kor. |
|
Dorcas O. Balsey
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : A penny for my thoughts, oh, no, I'll sell 'em for a dollar They're worth so much more after I'm a goner And maybe then you'll hear the words I been singin' Funny when you're dead how people start listenin'
Nem vagy ribanc, csak a sírodra azt írják majd, hogy "Először feküdt le egyedül" ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 94 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Aug. 30. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A baj forrásának centrumában ❖ HOBBY : utazás | veszélybe kerülés & megmentésre szorulás | újságírás | kotnyeleskedés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nekem senki ne nőjön a fejemre...
| Tárgy: Re: Dorothy Freya Moss Szomb. Jan. 04, 2014 1:45 pm | |
|
elfogadva
❝Nagyon kellemes volt végigolvasni a sokat mondó, rövidbe szabott szerepjátékos példát. Szépen bánsz a magyar szókészlettel, tetszettek a karakter gondolatai, a stílusod megnyerő volt és lehengerlő. Remélem sok szép játékot láthatok tőled a hajón! *.* U.i.: A vége pedig egyszerűen fantasztikus lett, igazán feldobta az írást a váratlan fordulat <3 |
|