Eura Masterson
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : ϟ people that you hang with are trying to lynch you. never break down, I’ll be there to lift you. you’re perfect how you are so why they trying to fix you? ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 04. ❖ KOR : 33 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ϟ ❖ HOBBY : ϟ azt mondják, annak a legjobb, akinek a munkája a hobbija. tehát nekem a legjobb ❖ PÁRKAPCSOLAT : ϟ komplikált ❖ :
| Tárgy: Eura Masterson Szomb. Jan. 04, 2014 7:11 am | |
| | EURA MASTERSON 22 ÉV 1991.08.15. NEW YORK (USA) FÉNYKÉPÉSZ HAJADON SOFT-TEETH SHARK KAREN GILLAN SZEMÉLYZET LOL |
Eura Masterson
❝Hey girl, this is how I ride, look at my style you can't stay a while. Hey girl, this is what I do. does it scare you? And does it make you wanna do the same thing too... or are you scared of everything? Ha tökéletes lányt akarsz, menj és vegyél egy Barbie-t! Tizenhat évesen észrevettem, hogy létezik a világon a smink. Persze, kicsit kamu szaga van a dolognak, kicsit mű leszel tőle és kicsit gusztustalan egy alapozófedte arcot csókolgatni, de ám legyen, ha megkívánja a helyzet, akkor leszek porcelánbaba. Nem tudom, miért érdekelt a külcsín, apa a koporsóból nem sok mindent érzékelt - még Vanessa hatalmas tejcsárdáit sem, amit ha nem vigyáztál, képes volt az arcodba lógatni. Mit nem adna apa, ha még egyszer láthatná azokat a tőgyeket! Mindig is szerette Vanessa "barátait". Most meg alulról szagolja az ibolyát. Isten nyugosztalja szegényt.
Ha a stressz égetné a kalóriákat, mostanra szupermodell lennék. Tizennyolc éves koromra fogpiszkáló voltam. Nem az zavart igazán, hogy apa meghalt, anya meg felszedett egy iszákos vadbarmot, aki az első adandó alkalommal próbált alám nyúlni, az viszont annál inkább, hogy a szerető család látszatát próbáltuk kelteni. Mindemellett anya intenzíven próbálta véka alá rejteni, hogy nem a jó irányba haladok. Lényegében tehát ő nem nyitott be a szobámba, miközben én Erinnel a lábaim közt igyekeztem felülni és megmagyarázni, mi történt. Ő nem fakadt sírva, nem rohant el otthonról és nem küldött terapeutához. Ő abban a két hónapban teljesen jól volt és nem azért ivott, mert széthullott a Masterson família, hanem mert... nos, neki jól esett éjszakánként egy üveg whiskey. Tényleg finom, tizennyolc éves koromig én is gyakran kóstolgattam - főleg azért, mert nincs a kicseszett világon senki, aki megértene.
Ne bosszants fel, aztán kérdezd, hogy miért vagyok dühös! Ez olyan, mintha leszúrnál valakit, és csodálkoznál, miért vérzik. Viselkedjek. Tegyem le a fényképezőt. Tegyem le a headsetet. Kapcsoljam ki a telefont. Mosolyogjak. Beszéljek. Ne, inkább ne beszéljek. Egyek, mert vékony vagyok. Ne egyek, mert rendezvényen csak pezsgőzni illik. Csevegjek. Ne csevegjek, mert ahhoz beszélnem kell. Az lesz a legjobb, ha leülök oda a sarokba és csak csendes megfigyelő leszek. Szóval érettségi után ez járt nekem: a marha anyám marha pasijának a marha rendezvényeire való eljárogatás, hogy nagyobb embereknek tűnjünk. Az senkit nem érdekelt, hogy a főiskolán hogy megy a sorom, sőt az sem, hogy öt éve vagyok rabja a fényképészetnek és számos pályázatot is nyertem már vele. Nem, én mindig az a lány voltam, akibe az anyja próbálta beleverni a férfiak szeretetét és az eleganciát - mégsem tellett tőlem soha többre egy fekete blézernél. Az elég elegáns, nem? És az is elegáns, hogy a személyzet női gárdájával előszeretettel flörtöltem? Korántsem azért, hogy anyámat bosszantsam. Vagy talán egy kicsit. Minimálisan. Mmm, nem, azt magamért csináltam.
Néhány ember olyan, mint a felhő: ha eltűnik, egyből fényesebb lesz a napom. Eszembe sem jutott volna idejönni. A Constantine útja remeknek ígérkezik, az ellátás pedig ötcsillagosnak. Az utasoknak fényesre lesz nyalva a valaga - és mi van a személyzettel, amihez én csapódom hozzá? Tíz órányi munka naponta. Bájolgás és kedvesség, külcsín és ragyogás. Sosem ment igazán. Amikor anya bejelentette, hogy ha nem jövök el, nem fizeti a tandíjamat a főiskolán, csaknem egyikévé váltam azon bizonyos hisztis picsáknak, akik a szüleik pénzén csüngenek és kiakadnak, ha nemmel csitítják őket. Három napba telt, mire átgondoltam a dolgokat. Három napba telt, mire igent mondtam. És cseszd meg, egyáltalán nem érte meg! A bőröndöm tele van ruhával. De minek? Fekete-fehér cuccban, kitűzővel és egy műmosollyal kell majd mászkálnom. Hallgatnom kell majd a reklamálást, a találgatózást, a hisztit, a hablatyot, a sok blablablát. És ezt mindet miért? Hogy tanulhassak. Már most érzem, hogy bele fogok őrülni.
|
|
Adrian Joubert
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : Help me I broke apart my insides,
Help me I've got no soul to sell,
Help me the only thing that works for me,
Help me get away from myself. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 66 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Dec. 29. ❖ KOR : 38 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hátad mögött.. ❖ HOBBY : Lágy erőszak ❖ PÁRKAPCSOLAT : Akad néha ^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Eura Masterson Szomb. Jan. 04, 2014 11:50 am | |
| ❝Kedves Eura! Üdvözöllek az oldalon, és mint első karaktert, hivatalosan is elfogadlak Nagyon tetszett, ügyesen és érdekes formában alkottad meg a kis történeted. Ne felejts el avit foglalni, a Személyzeti nyilvántartóba is írd be magad, és futás játszani |
|