Megosztás

Delilah & Z

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zoey Hamilton

Zoey Hamilton

Hi Darling, this is my name
❖ UTAS

❖ IDÉZET : Egy kaland vezethet jó vagy rossz irányba! Te döntöd el, hogyan fogod fel az eseményeket. Az élet sosem sodor rossz útra, csak saját magunk vezéreljük magunkat a rossz irányba!
: Delilah & Z Tumblr_mz7evxVqJ91rs656zo3_500
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 10
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 04.
❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg egy luxushajón
❖ HOBBY : Tánc, tánc, tánc és végül tánc
❖ PÁRKAPCSOLAT : Bonyolult..
: Delilah & Z Black-and-white-couple-cute-damon-Favim.com-866963

Delilah & Z Empty
TémanyitásTárgy: Delilah & Z   Delilah & Z Icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 5:02 am

Nem lett volna szabad elfogadnom ezt az ajánlatot miközben tudtam össze leszek zárva vele. Lehet az élet így von felelősségre, mert az iskola szabályait megszegtem, aminek következtében beleszerettem a tanáromba. Veszélyes játékba kezdtem vele mikor ebbe a kapcsolatba bonyolódtam bele, de vállaltam. Azt nem sejtettem, hogy a szerelem tapos el teljes mértékben. Azt hittem minden érzelmet megölt Killian bennem: vágyat, szerelmet és a szenvedélyt, de itt mikor megláttam rájöttem koránt sincs így ez. Jobban szeretem, mint valaha, ezt alaposan titkolom, de a szerelmem megmaradt, ami ellen nem tudok mit tenni. Méreg és a düh keveredett bennem… Mit is szokás mondani? Az élet nem egy habos torta, hát ez az én életemre igaz is. Rengeteg rossz érzelem kavargott bennem, el akartam őket és azt a férfit is felejteni, akit felelőssé tehetek. Ostoba és naiv voltam, hogy hittem abba, hogy megtaláltam életem szerelmét. Tudom, örökre nem tudom elfelejteni, pláne úgy hogy ő is a közelemben van, s bármikor elcsábulhatok. Egy éjszakát akartam, amikor nem ő jár a fejemben.
-A bár! –Bele sem gondoltam micsoda kalamajkába kerülhetek ezzel az ötletemmel, de nem bántam, ha egy éjszakára kitörlőm őt a fejemből. Szexisen ám közben kényelmesen öltöztem fel majd pár egyszerű mozdulattal készítettem magamnak frizurát. Amikor belenéztem a tükörbe egy ártatlan lányt láttam, aki egy halovány és hazug mosoly mögé rejtette igaz fájdalmát.  Erőt vettem magamon, s az első bárba betértem. Sokat filoztam azon, hogy tényleg érdemes-e felborítanom az éjszakámat Killian miatt, de a végeredmény ugyan az lett. Szükségem van valami újra és közben tűzre is. Amikor beléptem a helyiségbe szinte majdnem minden szempár rám tapadt, mondhatni kicsit zavarba jöttem, nem szoktam hozzá ehhez a megnyilvánuláshoz egy idegen helyen. Kecses léptekkel vonultam végig egészen a pultig. Első indulásnak egy pohár dupla wiskeyt kértem ki. Csak pislogtam és fogtam, nem tudtam, hogy mihez is kezdjek vele, tudom, hogy meg kéne innom, de képtelen vagyok, míg nincs valami ösztönzésem…

A hozzászólást Zoey Hamilton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 30, 2014 10:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Delilah Montgomery

Delilah Montgomery

❖ SZEMÉLYZET

❖ IDÉZET : "No stop sign, speed limit, nobody gonna slow us down; like a wheel gonna spin it nobody gonna mess me around...
Hey Satan payin' my dues playing in a rocking band...
Hey Mumma just look at me I'm on the way to the promised land...
I'm on the highway to hell don't stop me...
I'm on the highway to hell and I'm goin' down all the way, way down I'm on the highway to hell..."
: Delilah & Z Tumblr_mch49xDARz1rb4y31o3_250
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 19
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11.
❖ KOR : 32
❖ AHOL MEGTALÁLSZ : bárhol... mindenhol...
❖ HOBBY : bajkeverés, bajkeresés
❖ PÁRKAPCSOLAT : vagy inkább pár kapcsolat^^
: Delilah & Z Tumblr_m2dy5tGXB41qe3fdlo1_250

Delilah & Z Empty
TémanyitásTárgy: Re: Delilah & Z   Delilah & Z Icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 11:59 am

A műszakom utolsó óráját kezdem meg, de már tényleg számolom vissza a perceket. Hosszú ez a nap, nagyon, ráadásul most nincs is akkora nagy nyüzsgés, vagy csak mi vagyunk elég jó csapat ahhoz, hogy nagyon szépen kezeljük a helyzetet. Engem ma a pultba osztottak be, amit bevallok őszintén, nem is bánok. Szeretek mixelni és szerintem látványosan is csinálom. Nem jártam soha iskolába, de volt egy mixer pasim, aki sok mindent mutatott és a bulikba járás is sokat javított. Ráadásul még élvezem is. Szóval dobálok, forgok, teszek-veszek és kész is a szebbnél szebb koktél. Némi női elegancia, nem tudnak tőlem olyat kérni, ami ne sikerülne.
Egy cosmot csúsztatok oda az egyik szőkeségnek, akinek olyan szilikonjai vannak, hogy ha feldurrannának, szerintem a csaj hátrarepülne vagy 10 métert és egyből könnyebb lenne vagy 15 kilóval. Ennek ellenére egészen kedvesen – illetve ő így érezheti, amúgy semlegesen – mosolygok rá, miközben a kétajtós szekrény hapijának egy duplawhiskyt adok, két jéggel. Elkérem érte a szép kis összeget, majd végignézem, ahogy lelnek az egyik asztalhoz és a csaj előveszi a táskájából a padlócirkáló kiskutyáját, akinek a szőre dettó olyan, mint a csaj haja, majd egy strasszokkal kirakott kistálkába kutyavizet, ismétlen KUTYAVIZET tölt ki neki. OMFG… milyen emberek vannak, de most komolyan?
Aztán nagy pohártörölgetésemben egyszer csak észreveszem, hogy egy lány csak ül a pultnál és forgatja az italát teljesen összezavarodva. Nem én szolgáltam ki, de úgy döntök, hogy odamegyek hozzá. Leteszem a poharat, amit éppen törölgettem, majd odalépek hozzá.
- Ha nem ezt kérte, adhatok valami mást… - mondom neki meglepően kedvesen, tehát nem azon a „miért foglalod a helyet, ha nem is iszol” pultos hangon, hanem inkább az „azért vagyok, hogy meghallgassalak” hangon. Látom rajta, hogy valami nem stimmel és az emberek valamilyen elcseszett oknál fogva szeretnek a pultosokkal beszélgetni, nem?
Zoey Hamilton

Zoey Hamilton

❖ UTAS

❖ IDÉZET : Egy kaland vezethet jó vagy rossz irányba! Te döntöd el, hogyan fogod fel az eseményeket. Az élet sosem sodor rossz útra, csak saját magunk vezéreljük magunkat a rossz irányba!
: Delilah & Z Tumblr_mz7evxVqJ91rs656zo3_500
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 10
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 04.
❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg egy luxushajón
❖ HOBBY : Tánc, tánc, tánc és végül tánc
❖ PÁRKAPCSOLAT : Bonyolult..
: Delilah & Z Black-and-white-couple-cute-damon-Favim.com-866963

Delilah & Z Empty
TémanyitásTárgy: Re: Delilah & Z   Delilah & Z Icon_minitimeCsüt. Jan. 30, 2014 9:59 pm

Sosem voltam az a fajta lány, aki italba fojtja a bánatát, de most valahogy úgy éreztem szüksége van erre. Amikor megkaptam az italomat csak néztem a pohárra és vagy 20 perce a kezemben forgatom, mintha nem tudom, valami méreg lenne benne. Ostobaság lenne ilyet feltételezni, de nem volt erőm meginni ezt a finom italt. Bármennyire is szenvedek és tönkrement az életem nem bírok lerészegedni, talán azért mert nem szokásom inni, leginkább csak társaságban a barátokkal iszok, ez nem egy olyan este. A pohár tartalmára pillantottam és csak gondolkoztam. Nem tudom mi üthetett belém, hogy egy ilyen helyre tévedtem be, pláne egyedül… Tudtam, hogy nem okos ötlet, de ki akartam lépni a tökéletes kis életemből, nem foglalkozni senkivel és semmivel. Mielőtt még visszavonulót fújtam volna egy igen csak kedves pultos lány fordult hozzám. Legtöbbször nem vagyok senkivel kedves, sőt igencsak goromba tudok lenni az idegenekkel. Ahogy viszont rápillantottam képtelen voltam undokul viselkedni vele, ehet lassan kijövők a formámból.
-Nem.. Mármint ezt kértem csak még erősen gondolkodok, hogy tényleg okos dolog-e meginnom. Kedves volt tőled, hogy megkérdezted. –Végül egy pillanatra letettem az italomat, addig is elmélkedek még, hogy megéri ezt az a kockázatot.
-Remélem, azért nem látszik túlságosan, hogy nem vagyok ilyen helyekhez szokva! Egyébként Zoey vagyok. – Mutatkoztam be kedvesen, amit egyébként nem szoktam, hiszen az iskolában egy manipulatív dögnek ismernek, nem tudom, lehet, a tenger van ilyen befolyással rám. Határozott céllal jöttem ide, de valahogy ez a cél kezd elhalványulni. Amikor beléptem még magabiztos voltam, de kezdtem mostanra elbizonytalanodni, nem tudom miért hiszen Killian miatt jöttem ide. Vagyis inkább csak részben miatta, mert a magam döntése volt, hogy egy kicsit lazulni akarok és nem a kis tökéletes tanulási utat választom. Lehet ostobaság, de nem akartam a tökéletes kis Zoey lenne, egyszer az életben a rossz utat akartam választani, de úgy tűnik, nem megy, talán nem ilyen a természetem. Az egy dolog, hogy az emberekkel hogyan beszélek, de az megint más, hogy milyen tetteket követek el. Véleményem szerint erre vagy születni kell, vagy valakinek bele kell rángatni ebbe a rosszindulatú tettekbe. Az élet alaposan megleckéztetett, hogy kiben bízhatok, ennek ellenére mégis kedvesen viselkedek egy ezer idegen nővel, aki felé csak szimpátiát érzek. Valószínű megint csalódnom kell, de a génjeimben benne van, hogy kedves legyek, itt megtehetem, szinte nem ismer senki sem. Egyedül az ember ismer, aki ide kergetett, még ha nem is tud róla. Az itallal akartam levezetni a bennem rejlő feszültséget, de talán nem ez volt a legjobb megoldás.

Ajánlott tartalom

Delilah & Z Empty
TémanyitásTárgy: Re: Delilah & Z   Delilah & Z Icon_minitime

Delilah & Z

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Constantine :: ❖ we face our fears unarmed on the battlefield :: A Hajó gyomrában-