|
| Tyler & Charlotte || A hajó orránál | |
| Szerző | Üzenet |
---|
Charlotte Bertolette
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Manipulálunk, szomjazunk a hatalomra, irányítunk, büntetünk, de a tetteinket egyetlen mélyen ülő dolog határozza meg. [...] Magányosak vagyunk. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 13 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Egy kicseszett hajón ❖ HOBBY : Bárokba túrázás ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs szükségem senkire ❖ :
| Tárgy: Tyler & Charlotte || A hajó orránál Szomb. Jan. 25, 2014 11:47 am | |
| Tyler & Charlotte A hajóorránál fekszem, a fedélzet padlóján és csak bámulok ki a fejemből. Mindig is szerettem az égboltot kémlelni, már kislány korom óta ezzel űztem el a fejemben lévő kínzó gondolatokat, mindig kikapcsol. Most is segít átvészelni a tengeribetegségemet, amit eddig nehezen tudok leküzdeni, de muszáj leszek hozzá szokni. Ha csak nem vetem magamat a tengerhabjai közé és próbálok szárazföldet keresni, de őszintén még normálisan úszni sem tudok. Valahogy ki maradt a gyerekkoromból az, hogy apám megtanítson úszni, nem is értem miért. Szememet forgatom, mikor újra az eszembe férkőzik az a személy, akit mindennél jobban gyűlölök. Újra a csillagokat kezdem el nézni. Megkeresem a sarkcsillagot, a nagy göncölt, s a kicsit is, melyekről rögtön édesanyám jut eszembe, ő mutatta meg nekem őket. De már őt is utolérte Damien, a férje – ergó apám – haragja, amikor megpróbált elválni tőle, hisz rájött arra, hogy csatlakozott a francia maffiához, miután az összes vagyonunkat elverte szerencsejátékon, a seggfej. Az elmém legmélyebb zugába dugom az összes emléket a családommal kapcsolatban, nincs szükségem ezekre a démonokra. Sokkal inkább a hajó úton kezdek el agyalni. Remélem nem csak gazdag krapekokkal, csitrikkel van tele az egész, mert akkor esküszöm, tényleg belevetem magamat a tengerbe. Nincs szükségem társaságra, de imádok szórakozni, így ez most sem maradhat el, nem bírnék ki ennyi időt. Gondolatmenetemből hangos, öblös léptek szakítanak ki, amiknek a gazdájuk nem messze tőlem vannak. //Kicsit rövid kezdés, de remélem megfelelő lesz! // |
| | | Tyler Bentley
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : Az élet olyan, mint a box. Főleg ha van nálad elég kox. ❖ : Ha kell valami szerezd meg, mert senki nem fogja megtenni helyetted. ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 2 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 18. ❖ KOR : 37 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Ahol keresel ❖ HOBBY : A könnyebb út. ❖ PÁRKAPCSOLAT : Kinek kell az?
| Tárgy: Re: Tyler & Charlotte || A hajó orránál Szomb. Jan. 25, 2014 9:23 pm | |
| * Szép este van, bár a hullámok igencsak nagyok, és a szél sem semmi. Lent kéne takarítom most is, de szerintem senkinek nem tűnik fel, hogy eltűntem egy kicsit. A fedélzetre jöttem, hogy keresek valami társaságot, mióta feljöttem ide, dög unalom az életem, persze, most pont ez kellett, hiszen eddig kész téboly volt az egész. Ahogy felértem ide rögtön megláttam azt a lányt a hajó orrában. Nem gondolkodtam rajta sokat, hogy odamenjek-e hozzá, és amint odaérek meg is szólítom. * -Jó estét. Mit keres egy ilyen lány a hajó orrában, egyedül? * Kérdezem majd odaállok mellé. Nem vagyok valami romantikus típus szóval nem fogom vele a csillagokat bámulni. * -Modortalan vagyok, a nevem, Tyler, és maga? * Közben azon gondolkodtam, hogy vajon komolyan megfordult a fejében a leugrás? Annyira bámult előre. * -Tudja, én azért jöttem, fel, hogy leugorjak, csak eszembe jutott az a sok cápa ami itt úszkál, szóval elvetettem. * Mondtam mosolyogva, látszik a lányon, hogy valami baja van. *
//Bocsi, de most csak erre volt időm, később ígérem nagyobb lesz.// |
| | | | Tyler & Charlotte || A hajó orránál | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| statisztika |
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts. NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
kiemelt társak
|