|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Adrian Joubert
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : Help me I broke apart my insides,
Help me I've got no soul to sell,
Help me the only thing that works for me,
Help me get away from myself. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 66 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Dec. 29. ❖ KOR : 38 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hátad mögött.. ❖ HOBBY : Lágy erőszak ❖ PÁRKAPCSOLAT : Akad néha ^^ ❖ :
| Tárgy: Jelentem, elkészültem! Kedd Dec. 31, 2013 2:02 am | |
| ❝Miután elkészültél karakterlapoddal és már csak arra vársz, hogy ellenőrizzük, jelezd felénk itt!
|
|
| |
Vendég
Hi Darling, this is my name Vendég
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Kedd Jan. 07, 2014 1:19 am | |
| Bírálható vagyok! |
|
| |
Rafael Corvis
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : "Az élet csak akkor élet, ha nem félsz tőle." ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 2 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 07. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : Csúnya dolgok ❖ PÁRKAPCSOLAT : Ugyan, kérlek... ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Kedd Jan. 07, 2014 7:33 am | |
| Azt hiszem, én úgyszint megtekinthető volnék. |
|
| |
Holly Lanford
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 2 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 06. ❖ KOR : 34 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Pént. Jan. 10, 2014 4:11 am | |
| Azt hiszem, én is elkészültem. |
|
| |
Stefan Redway
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : ł Az élet kegyetlensége mindenkit megvisel, és így válik belőle az, aki.. ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 33 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 34 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ł Mondjuk a hátad mögött..! ❖ HOBBY : ł Átverni, csalni, lopni, és hazudni.. ❖ PÁRKAPCSOLAT : ł Na ne viccelj már..!
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 11, 2014 8:52 am | |
| Elkészültem |
|
| |
Merit Grey
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : Nincs szükségem együttérzésre, nem fogok sírni és nyafogni. Mert az élet az én fényem és szabadságom, és akkor ragyogok, amikor akarok.
❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 3 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 11. ❖ KOR : 31 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : füvezés, festés/rajzolás, dalszöveg írás, éneklés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Szingli
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 11, 2014 10:46 am | |
| I'm ready! |
|
| |
Jane Wagner
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 8 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 06. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : zongorázás
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Vas. Jan. 12, 2014 4:18 am | |
| Elkészültem és bár borzalmas lett, ezzel kell beérni :\ (nem akartam tovább húzni) |
|
| |
Kristen McAdams
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 2 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 07. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ∞ jelenleg a hajón ❖ HOBBY : ∞ olvasás, éneklés, hegedű ❖ PÁRKAPCSOLAT : ∞ nincs ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Kedd Jan. 14, 2014 8:41 am | |
| Jelentem, elkészültem. :DDD |
|
| |
Corentin Lambert
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 8 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 15. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : 0402-es számú kabin ❖ HOBBY : festés és fényképezés ❖ PÁRKAPCSOLAT : jelenleg nincs
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szer. Jan. 15, 2014 3:30 am | |
| |
|
| |
Vendég
Hi Darling, this is my name Vendég
| |
| |
Elsa A. Valade
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : Δ The journey of a thousand miles begins with a single step. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 13 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 12. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Δ Constantine ❖ HOBBY : Δ fényképezés ❖ PÁRKAPCSOLAT : Δ fuckin' single ❖ :
| |
| |
Alen Akhvell
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : Ha valaki beszól csapd pofán. ❖ : Ha ma megmented a világot, holnap nézheted a tv-t. ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 17. ❖ KOR : 48 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Kocsma ❖ HOBBY : Kocsik
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Pént. Jan. 17, 2014 9:04 pm | |
| |
|
| |
Castiel Darrol
Hi Darling, this is my name ❖ SZÁRAZFÖLDI ❖ IDÉZET : "Minél inkább küzdesz... annál hamarabb válsz olyanná, amilyen nem akarsz lenni." ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 3 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 17. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Boston utcái ❖ HOBBY : A munkám, jobbára ❖ PÁRKAPCSOLAT : Kényes téma ❖ :
| |
| |
Vania Lacourt
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 17.
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 18, 2014 3:03 am | |
| *Antiszoc pokróc jelentkezik elbírálásra.* Szóval elkészültem magammal |
|
| |
Trish Silverstone
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 12. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ HOBBY : ivászat, tánc ilyenek ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajaj- házas
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 18, 2014 8:32 am | |
| Készen vagyok |
|
| |
Winter Elizabeth Wythe
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ IDÉZET : • • People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that’s bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they’re afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they’re wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It’s all in how you carry it. That’s what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you’re letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 15 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 18. ❖ KOR : 37 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : • • Többnyire a kabinomban ❖ HOBBY : • • Rengeteg unalmas dolog ❖ PÁRKAPCSOLAT : • • Elvált ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 18, 2014 9:09 am | |
| Úgy hiszem, én is nézhető volnék. |
|
| |
Maisey Wang
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 32 ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Hétf. Jan. 20, 2014 9:59 am | |
| Jelentem: elkészültem! |
|
| |
Cara Dubois
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "There's just one life to live
And there's no time to wait, to waste
So let me give your heart a break." ♫♪♫♪♫
❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 49 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 33 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Fedélzet ❖ HOBBY : szórakozás, csillaglesés, fű és pasik... így sorban :D ❖ PÁRKAPCSOLAT : no way... ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Hétf. Jan. 20, 2014 10:08 am | |
| |
|
| |
Oscar Valsh
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : ↠ Az élet szép, csak te vagy szar. Az élet szar - te legalább szép vagy. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 4 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 19. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ↠ Constantine ❖ HOBBY : ↠ gyűjtögetek és szeretni tanulok ❖ PÁRKAPCSOLAT : ↠ singleton ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Kedd Jan. 21, 2014 3:28 am | |
| |
|
| |
Charlotte Bertolette
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Manipulálunk, szomjazunk a hatalomra, irányítunk, büntetünk, de a tetteinket egyetlen mélyen ülő dolog határozza meg. [...] Magányosak vagyunk. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 13 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24. ❖ KOR : 32 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Egy kicseszett hajón ❖ HOBBY : Bárokba túrázás ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs szükségem senkire ❖ :
| |
| |
Marcie Hollow
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ↠ sometimes i wish i could act like a boy ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 28 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ↠ constantine ❖ HOBBY : ↠ filmguru & táncművész ❖ PÁRKAPCSOLAT : ↠ might be ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 25, 2014 7:13 am | |
| Elkészültem én is. Valaki lenne szíves? |
|
| |
Juliette Holmes
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Minden alkalommal, amikor csapás ért, és áldást reméltem, a sors a kezemre ütött és kinevetett. Ha akarsz valamit, ragadd torkon a sorsot, és rázd ki belőle! ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 17 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 25. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : Regényeket, verseket írok álnéven ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nincs nekem arra időm ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 25, 2014 8:15 am | |
| |
|
| |
Maximo Giodarno
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 26 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 19. ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Jan. 25, 2014 8:52 am | |
| Elkészültem |
|
| |
Franklin Carson
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Voltál-e már úgy, hogy még semmit sem tudsz, de valójában igenis tudsz mindent? Paranormális jelenség? Nem, nemigen hiszem. Inkább azt gondolom, hogy az ember valahol (...) összegyűjti az árulkodó jeleket, az apró nyomokat, mint egy kirakós játék darabkáit. S amikor a dolog megtörténik, csak akkor tudatosul benne, hogy pontosan ez hiányzott még ahhoz, hogy a kép teljes legyen. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 7 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Csak kívánd és ott termek ❖ HOBBY : Egy kicsit ez is, egy kicsit az is ❖ PÁRKAPCSOLAT : Megözvegyült, magányos férfi ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Vas. Jan. 26, 2014 10:58 am | |
| Várom a lelkes elfogadót, aki tovább enged. *.* |
|
| |
Christabell Heller
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : And I never wanted anything from you Except everything you had and what was left after that too. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 18 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 23. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : bizonytalan ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szer. Jan. 29, 2014 1:41 am | |
| Végre elkészültem, megköszönöm a kedves bírálónak majd az idejét (: |
|
| |
Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! | |
| |
|
| |
|