|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tessa E. Pots
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ▽ Vak éji denevérként repdeső lelkem meghalt, és fehér, szabad, fény felé szálló madárnak támadott fel. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 01. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : ▽ melletted ❖ HOBBY : ▽ üldögélés ❖ PÁRKAPCSOLAT : ▽ complicated ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Feb. 01, 2014 4:56 am | |
| |
|
| |
Reed Boshwort
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : 'Tudod hogy tartja a mondás: aki kurva egyszer, kurva lesz ezerszer.' ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 10 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine fedélzete ❖ HOBBY : fotózás; motorok; szerencsejátékok; ❖ PÁRKAPCSOLAT : nincs az az Isten
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Szomb. Feb. 01, 2014 6:03 am | |
| Jelentem, elkészültem én is! |
|
| |
Cara Dubois
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "There's just one life to live
And there's no time to wait, to waste
So let me give your heart a break." ♫♪♫♪♫
❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 49 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 33 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Fedélzet ❖ HOBBY : szórakozás, csillaglesés, fű és pasik... így sorban :D ❖ PÁRKAPCSOLAT : no way... ❖ :
| |
| |
Rosalie Hamilton
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 31. ❖ KOR : 34 ❖ PÁRKAPCSOLAT : Seriously?! ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Kedd Feb. 04, 2014 5:16 am | |
| |
|
| |
Jason Morgan
Hi Darling, this is my name ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 11 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 07. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Bár környéke ❖ PÁRKAPCSOLAT : Bonyolult kapcsolatban
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Pént. Feb. 07, 2014 7:19 am | |
| |
|
| |
Tyler Mobley
Hi Darling, this is my name ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 09. ❖ KOR : 33 ❖ PÁRKAPCSOLAT : isten ments ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Vas. Feb. 09, 2014 3:19 am | |
| |
|
| |
Cara Dubois
Hi Darling, this is my name ❖ SZEMÉLYZET ❖ IDÉZET : "There's just one life to live
And there's no time to wait, to waste
So let me give your heart a break." ♫♪♫♪♫
❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 49 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20. ❖ KOR : 33 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Fedélzet ❖ HOBBY : szórakozás, csillaglesés, fű és pasik... így sorban :D ❖ PÁRKAPCSOLAT : no way... ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Vas. Feb. 09, 2014 5:35 am | |
| |
|
| |
Lewis Marcus
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : Néha meg kell szegni a szabályokat, nem lehet tudni mi lesz rád hatással. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 06. ❖ KOR : 34 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A mikrofon mögött, ha mégsem, akkor a bárpultnál ❖ HOBBY : Gitár, ének ❖ PÁRKAPCSOLAT : A magam ura vagyok ❖ :
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Vas. Feb. 09, 2014 6:35 am | |
| Készen állok |
|
| |
Haiden Butler
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : "Heave ho, thieves and beggars never shall we die." ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 09. ❖ KOR : 59 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Constantine ❖ PÁRKAPCSOLAT : Özvegy
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Vas. Feb. 09, 2014 9:50 pm | |
| Jelentem, elkészültem ^^ Abban nem vagyok biztos, hogy jó helyre küldtem, de kész vagyok (: |
|
| |
Zoey Mulder
Hi Darling, this is my name ❖ IDÉZET : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 5 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 13. ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : 452 kabin ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hát...
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! Hétf. Feb. 17, 2014 8:04 am | |
| Elkészültem |
|
| |
Ajánlott tartalom
Hi Darling, this is my name
| Tárgy: Re: Jelentem, elkészültem! | |
| |
|
| |
|