Landry Porter
Hi Darling, this is my name ❖ UTAS ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 2 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 22.
| Tárgy: Landry Porter Szer. Jan. 22, 2014 10:55 am | |
| | landry porter 25 NYC 1989. 01. 01. ÚJSÁGÍRÁS | tényhitelesítés NŐS (válófélben) run right back charlie fink utas CSB |
landry porter
❝Altatók, csak altatók, kávéval veszem be. Öt lépés arra, hogyan cseszd el az életed Első lépés: legyél repülésfóbiás A dolog legcinkesebb része, erre születni kell. Ne lehessen felpakolni téged egy kurva repülőre se. Kezdj el szorongani akkor is, ha madártávlatból látsz felvételeket a moziban. Ez egy életstílus. Egy vallás. Vagy viccet félretéve inkább betegség – ha csak a témáról beszélnek, pontosan olyan érzésed támad, mintha hátraesnél egy székkel. Az a furcsa, bizsergető érzés – csak ez épp nem múlik el.
Az eset reménytelen. Sóhajtva nézek az előttem tornyosuló papírkupacra. Azon agyalok, hogy mondjak-e inkább fel most rögtön, vagy csináljam végig a rám mért Himalája méretű stócot, ahogy kérték, délután kettőig, hogy aztán a minőséget, vagy inkább a minőség teljes hiányát látva kirúgjanak maguktól. Egy hét sem lenne elég arra, hogy mindezen átrágjam magam. Ha most feladnám, legalább a méltóságom megmaradna - vagy az a kis részem, amihez oly makacsul ragaszkodok, és amit még mindig méltóságnak nevezek. Rachel az előbb felajánlotta a segítségét, de persze konokul elhárítottam. Nem és nem. Ez az én harcom. Egyedül kell megküzdenem. Egyedül kell elbuknom. Áh. Baromság. Ha segítene, ha ketten csinálnánk, se fejeznénk be szerdára sem. Ez az egész eleve veszett ügy volt, mindig is az lesz, szóval még egyet sóhajtok, felállok az asztaltól, és lemegyek cigizni. Leszarom. Vagyis szeretném nem leszarni, de be kell látni, mindez már hiába.
Második lépés: legyen egy szar munkád Például dolgozhatsz tényhitelesítőként egy menő New Yorki újságnál. Egy neves lap munkatársaként az emberek keresni fognak a cégen belüli kapcsolataidért. Igen fontos emberek. Ha hozzászoksz, hogy lábtörlő vagy, a munkád pocsék és semmi kreativitást nem igényel, azon kívül mindenki csak kihasznál, végső soron egész élvezhető.
Száguldok le a lépcsőn (a lift üzemen kívül - mióta itt dolgozom, ez mindig is így volt), szembe jön John, megkérdezi, hogy van Katie, én azt mondom, jól. Hazudtam. Persze. Valahogy nem füllik a fogam hozzá, hogy bevalljam, hogy Katie lassan már két hónapja lelépett. Legutóbb, mikor kapcsolatba léptem vele, épp az anyámat szidta, amiért kidobtam az ügyvédjét, mikor ő a válási papírokkal keresett fel. Állítólag azelőtt egy nappal felhívta az öcsémet, hogy részvétét fejezze ki, hogy szegény Julia (az anyám) pont egy éve halott. Kit is érdekel ez? Most biztos jól érzi magát Ausztráliában. John mosolyogva biccent, kéri, hogy adjam át üdvözletem. Visszamosolyogok, azt mondom, okvetlen. Meg a francokat.
Harmadik lépés: zúgj bele a nőbe Mert milyen sztorit alapkonfliktusa, hogy bezár az utcasarki salátabár? Egy épp felfutóban lévő fehérnemű modell kedvenc háziállatává válni sokkal több potenciált rejt magában. Az ujjai köré csavart. Én meg egyáltalán nem akartam ellenállni és… innentől nem nehéz összerakni.
Hajnali négyre beesek az ajtón. Az otthon üres. Hideg. Elég kopár Katie nélkül. Megannyi nem fogadott hívás vár, hogy tudomást vegyek róluk. Cipőstül, kabátostul, részegen, de totál felpörögve végigdőlök a kanapén, és azon agyalok, hogy vajon reggel felhívnak-e, hogy alapvetően már nem is kell, többé benézzek, vagy azért el kell mennem, hogy a főnökömmel szemtől szemben állva megvalljam minden indítékomat arra, hogy a munkaidő vége előtt négy órával elmentem. Vagy, hogy a papírmunkával egy centit sem haladtam. Vagy, hogy alapvetően miért és minek csesztem el ennyire a dolgaimat. A fenébe is.
Negyedik lépés: vedd el a nőt A tanulság az, hogyha egy nő huzamosabb időn keresztül térdel előtted, igent fog mondani, ha egyszer te térdelsz le elé.
Aztán csak bámulom a végén a plafont. A plafonon a hullámokat. Ahogy a fejem fölött összecsapnak, én meg szépen belefulladok a nagy vízáradatba… És aztán felébredek. Dél van. Világos van. Hányingerem van. De úgy két perc múlva vissza is alszom.
Ötödik lépés: harcolj a nőért Mert kit érdekel, ha úgy dönt, hogy a karrierje jobban érdekli, mint a házassága? Úgy értem… Nem azért, mert alapvetően az én fizetésemet nézve bőven mondható, hogy az ő pénzén éltünk, élünk… én tényleg szeretem őt. Szeretem, és nem akarom elveszíteni. És… szóval utána indultam.
|
|
Adrian Joubert
Hi Darling, this is my name ❖ ADMINISZTRÁTOR & UTAS ❖ IDÉZET : Help me I broke apart my insides,
Help me I've got no soul to sell,
Help me the only thing that works for me,
Help me get away from myself. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 66 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2013. Dec. 29. ❖ KOR : 38 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : A hátad mögött.. ❖ HOBBY : Lágy erőszak ❖ PÁRKAPCSOLAT : Akad néha ^^ ❖ :
| Tárgy: Re: Landry Porter Csüt. Jan. 23, 2014 5:27 am | |
| Helló Landry! Először is üdvözöllek az oldalon! Nekem tetszett az et-d, szerintem ötletes volt ez a megoldás, ahogyan összefoglaltad röviden Landry életének legmeghatározóbb momentumait. Elfogadom! Foglalj avit és kellemes szórakozást a fórumon |
|