Megosztás

Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Birdie Eastwood

Birdie Eastwood

Hi Darling, this is my name

❖ IDÉZET : Come just as you are to me
Don't need apologies
Know that you are worthy
I'll take your bad days with your good
Walk through the storm I would
I do it all because I love you
: Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Tumblr_misqogAu0g1rg43v5o1_500
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 8
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 24.
❖ KOR : 36
: Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Lea-michele-louder-lyrics-3

Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Empty
TémanyitásTárgy: Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl   Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:51 am

birdie kathryn eastwood

26

firenze; 1988. január 22.

modell | utas

hajadon

you held me down,but i got up

lea michele sarfati

utas

mz/x

Birdie Kathryn Eastwood

...but just because it burns, doesn't mean you're gonna die...

Kedves Reed!
Emlékszel, amikor a cseresznyefa tetejéről ugráltunk a szalma bálákra? Vagy amikor leestél a tetőről, mert azt mondtad tudsz repülni? Eszedbe jut néha, hogy mi lett azzal a csónakkal, amibe belekarcoltuk a nevünket 12 évesen?
Néha nekem is felrémlenek ezek az emlékek és olyankor jót mosolygok rajtuk, de mostanában, valami megváltozott. Közted és köztem. Már nem olyan, mint régen volt és nem tudom megmondani, miért. Úgy érzem, kerülsz vagy ha ez nem így van, már paranoiás is vagyok. Nem emlékszem, hogy valami olyat tettem volna, amivel megbántottalak volna. Te vagy az utolsó ember a Földön, akinek fájdalmat okoznék. Bár néha tudom, hogy megteszem…
Hosszú ideje készülök arra, hogy beszéljek veled, se sosem vagy egyedül. Vagy ha mégis sikerül téged magányodban megtalálnom, valami okot kitalálsz arra, hogy mégis meggondoljam magam. Túl sok minden kavarog bennem, amit jobb lenne minél hamarabb kibeszélnem magamból, mert vészes határidőn belül felrobbanok. Ketyegek, mint egy időzített bomba és minden egyes alkalommal, amikor eltaszítasz magadtól, az óra perceket ugrik előre. Szánalmasnak érzem magam, amiért nincs elég bátorságom a szemedbe mondani az igazságot. Mindent tudsz rólam, erre mégsem vagyok képes. Sosem írtam még levelet senkinek, ez az első és szerintem utolsó alkalom is, szóval jól nyisd ki a szemed. Nem írom le még egyszer, nem fogod hallani a számból akkor sem, amikor épp nem vagyok beszámítható állapotban.
Van valami, amiről sosem beszéltem neked, nem is igazán kérdezted, nem erőltettem, hogy bármikor is felhozzam. Most viszont, hogy a kapcsolatunk kezd tönkremenni, a távolság egyre csak nő köztünk, muszáj valamit tennem, mert nem akarlak elveszíteni. Túl sokat jelentesz nekem ahhoz, hogy néhány buta hiba vagy tévedés miatt többet nem beszélhessünk. Túl sok a közös emlék, amit ha akarnék, sem tudnék elfelejteni és ami azt illeti nem is akarok.
Volt időm gondolkodni, amíg te úgy döntöttél, hogy már nem akarsz a barátom lenni. Ez az idő viszont pont arra volt jó, hogy felnyissa a szemem. Én sem akarok a barátod lenni. Ennél jóval több akarok lenni és belepusztulok abba, hogy téged ez cseppet sem érdekel. Minden nap azzal kell szembesülnöm, hogy olyan lányoknak adod a „barátságod”, akiknek a nyomukba se érhetek. Úgy értem, nézz rám. Se mellem, se fenekem, téged meg ismerlek. Mint a rossz pénzt.
De ha tényleg ezt akarod, ha tényleg nem akarsz már barátnak sem, megértem. Csak mondj valamit… mert az, hogy kerülöd a társaságom jobban fáj, mintha elmondanád végre, hogy vége mindennek.
Szeretlek… de nem tudom megérdemled e azt, hogy várjak rád.

Letettem a tollat a papírra. A lámpa fénye vad táncot járt az áramkimaradás miatt. Ajkamba harapva olvastam el újra a levelet, néhány szót áthúztam, sőt a „szeretlek” szót is kihúztam a végéről és az egész mondatot átírtam. Az egész egy nagy kavarodás lett, értelmetlen mondatok voltak, ahogy bennem is értelmét vesztette már az egész. Nem értem, egyszerűen nem értem, mi lett vele. Az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Felfogtam, hogy lány vagyok, de én hiszek a fiú-lány barátságban. Most azonban Reed rácáfol az egészre. Sosem fogom megérteni és sosem fogom neki odaadni a levelet. Az lesz a legjobb, ha békén hagyom. Ha ezt akarja, meg is kapja. Nem akaszkodom rá olyanra, aki nem akarja.
Ezzel a lendülettel becsuktam a füzetem, kihúztam íróasztalom fiókját és a könyvek alá süllyesztettem a naplót. Hátradőltem a székemben, nem is vettem észre, hogy milyen sokáig nem vettem levegőt, csak akkor, amikor az sípolva távozott tüdőmből.
Az ablakhoz léptem. Reed szobájában még ég a villany. Hátrébb léptem, ahogy megláttam árnyékát a függöny mögött és ajkamat lebiggyesztve dőltem az ágyamra, amikor megláttam két jókora mellet…
Másnap megkaptam apám utolsó ajándékát. Hajóút a semmibe. Nekem legalábbis annak tűnt és mindegy volt merre megyek, csak menjek valamerre. Reed-nek úgy sem tűnik fel, hogy már nem vagyok mellette. Akkor meg minek is akarjak maradni? Összepakoltam, az egész életemet egy bőröndbe gyömöszöltem és útnak indultam. Útnak indultam a semmibe. Talán Sohaországba érek...
Vissza az elejére Go down
Hope Frost

Hope Frost

Hi Darling, this is my name
❖ UTAS

❖ IDÉZET : "White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in December
You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing"
: Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Tumblr_lxrj10nWQ71r23tzz
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 14
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 22.
❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Óriásplakátok, mozivásznak, tv, rádió, de most éppen a Costantinon...
❖ HOBBY : A munkám a hobbym és az életem^^
❖ PÁRKAPCSOLAT : még csak az kéne...
: Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Tumblr_lxrj8mkxAi1r23tzz

Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Empty
TémanyitásTárgy: Re: Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl   Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl Icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 2:56 am

Elfogadva

Kedves Birdie!
Először is nagyon tetszett ez a levélírásos megoldás, én kifejezetten szeretem az ötletes vázzal ellátott történeteket!^^ Szegény leányzó, nem lehet neki egyszerű nézni, ahogy a szerelme másokkal "barátkozik"! O.o Kíváncsian várom, hogy a hajón megtalálja e a nagy őt, vagy esetleg az illető fog majd utána rohanni? Meglátjuk... Minden esetre nekem tetszett az előtörténeted, szépen lett megfogalmazva, érződik rajta szegény lány fájdalma. Szóval futás foglalózni és vedd birtokba a játékteret! Jó szórakozást és üdv a fedélzeten! ^.^
Vissza az elejére Go down

Birdie Kathryn Eastwood || the lost Eastwood girl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Constantine :: ❖ Forgottan who we first met :: Játékba került karakterek :: Elfogadott karaktereink-