Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű
Szerző
Üzenet
Franklin Carson
Hi Darling, this is my name
❖ IDÉZET : Voltál-e már úgy, hogy még semmit sem tudsz, de valójában igenis tudsz mindent? Paranormális jelenség? Nem, nemigen hiszem. Inkább azt gondolom, hogy az ember valahol (...) összegyűjti az árulkodó jeleket, az apró nyomokat, mint egy kirakós játék darabkáit. S amikor a dolog megtörténik, csak akkor tudatosul benne, hogy pontosan ez hiányzott még ahhoz, hogy a kép teljes legyen. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 7 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Csak kívánd és ott termek ❖ HOBBY : Egy kicsit ez is, egy kicsit az is ❖ PÁRKAPCSOLAT : Megözvegyült, magányos férfi ❖ :
Tárgy: Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű Szomb. Feb. 01, 2014 4:16 am
Nagyjából negyven percet követően kezdte akképpen érezni, hogy éppen elég volt számára azaz idő, amelyet a füstös bárban töltött, ahol megannyi elegáns drága öltönybe öltözött férfi és elegáns ékszereket viselő nő dohányzott, miközben vidáman kacagva, élénken társalogtak a korai este beköszöntével, hogy úgy döntsön ideje volna távozni, mivel a levegőben terjengő nikotin, amely nem csak az orrát facsarta, hanem kártékonyan töltötte meg egészségesnek mondható tüdejét, így elkezdve roncsolni ereje teljében lévő szervezetét, amely mostanra már friss oxigénért könyörgött. S bár való igaz, hogy a társaságot igencsak sajnálta ott hagyni, köszönhetően annak, hogy feltételezése ellenére, mely szerint nem fog találni egyetlen egy olyan embert sem, akivel majd némiképpen szót ért, még is felfedezett néhány, számára tökéletesen megfelelő embert. Pontosítva, ők hívták oda magukhoz – nem kis meglepetésére. Voltaképpen maga a tény, hogy társaságra lelt, nem kevés örömmel töltötte el, elvégre világ életében társasági embernek számított, aki bár nem rajongott azért, hogy ha középpontba kellett kerülnie, de igényelte, hogy legalább egy társasághoz tartozzon – annak ellenére, hogy ma este szívesebben iszogatott volna egyedül – még ha többnyire mindig sokkal inkább csak külső szemlélő, munkája révén sokkal inkább megfigyelni szerette az embereket, s időben fel szerette mérni, hogy kicsoda kivel volt jóban, illetve ki az, akit kevésbé kedvelt egy-egy személy, s ehhez hasonló egyéb apróságok, amelyeket a legtöbb ember nem vett észre, noha ez a képesség mindenkiben meg volt. Most sem volt ez másként. Nem szólalt fel sokszor, s ha még is akkor is igyekezett a tőle telhető legnagyobb őszinteséggel beszélni, amellett, hogy véleményének egy jó részét magában tartotta, nem csak azért, mert már megtapasztalta, hogy a legtöbb jó polgárra ütközik a véleménye, amelyre leginkább a szélsőségesség volt jellemző, így inkább finomabb módot próbált találni arra, hogy mindezt közölje, elvégre a legtöbben – elbeszélésükkel ellentétben – igencsak beszűkült látókörrel rendelkeznek, ennek következtében pedig nem volt hajlandó nyitni az újdonságok feléé, amelyek olykor radikálisak voltak, míg máskor sokkal inkább rémisztőek –, hanem mert nem volt az a fajta, aki szerette felfedni a lapjait, s kuszának mondható gondolkodását a publikum előtt. Az összeverődött társaságról is hamar levonta azt a következtetés, mely szerint ők is nem sokkal korábban ülhettek össze, s ehhez mindössze csak elég volt levonni azt a konzekvenciát – amelyet a legtöbb egyszerű halandó ember is észre tudott volna venni, hogy ha hajlandó lett volna arra, hogy kinyissa a szemét s figyelje a reakciókat –, hogy a csönd olykor túlságosan is hosszúra nyúlt, s meglehetősen kellemetlenre egy-egy kelletlen incidens után, amelyet többnyire a Frank melletti házaspár okozott, akik túlságosan is látványosan – és legalább olyan hangosan – nyilvánították ki szerelmüket, ez pedig nem csak emberünknek okozott fájdalmat a halott felesége jóvoltából, hanem láthatóan a vele szemben helyet foglaló Evangelina J Rottherdam-ot is, aki annak ellenére, hogy gyűrűs úján egy fényesen ragyogó karikát viselt, szinte végig csöndben volt és alig engedte meg magának, hogy mosolyogjon. S bár égett a vágytól, hogy rákérdezzen, tapintatból még sem tette. Ehelyett, inkább elnézést kérve döntött úgy, hogy feláll az asztaltól és távozik, mihamarabb szabadulni akart a kelletlen szagtól, s úgy érezte, hogy ennyi társaság számára teljesen megfelelő volt, nem vágyott többre csak arra, hogy végre kint legyen a levegőt, s kiszellőztesse a fejét, mikor azonban felért, egy pillanatra megtorpant a lépcső tetején, hiszen – a szokottal ellentétben – a nő, akit napjában többször is látott egyedül sétálgatni, most ott állt, ahol ő szokott ebben az időszakban, hogy összegezze az elmúlt napot, s felelevenítse annak minden fontos, valamint kevésbé lényeges pontját. A szíve egy pillanatra nagyot dobbant. Igen, most érezte úgy, hogy ideje volna kapcsolatba lépni a nővel, s bár az időjárás nem kimondottan volt romantikus, mi több, a sötétszürke felhős csillagtalan ég, meglehetősen hangulatromboló volt. – Elnézést, kisasszony – hangjában tagadhatatlanul jókedv bujkált, ahogyan kezeit zsebének mélyére süllyesztette, miközben lassan a hölgyhöz sétált, aki a korlátnál ácsorgott. – Őszintén remélem, hogy nem bánja, hogy ha ma estére társaságot kap. – Mire befejezte mondandóját, már a nő mellett ácsorgott, s egyik kezét felé nyújtotta. – Franklin, Franklin Carson. Önben, kit tisztelhetek? – Mint ahogyan legtöbbször, hangja most is nyugodtságról, s némi magabiztosságról árulkodott, pontosan annyiról, amennyit az ember egyáltalán nem talál túlzásnak vagy pedig tolakodónak, mikor bemutatkozott a szemrevaló hölgynek, akit már napokkal korábban felfedezett magának, s érthetetlen oknál fogva a szilveszteri bulit követően, valami miatt aggódott érte. – Nem éppen kellemes az éjszakánk, azt mondják, hogy hideg szelek és újabb eső érkezik, Ön pedig nem éppen van túlöltözve.
Raina Korzhakov
❖ IDÉZET : “Have you ever been in love? Horrible isn’t it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life… You give them a piece of you. They didn’t ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn’t your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like ‘maybe we should be just friends’ turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It’s a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love.” ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 28. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Nem találsz meg. Én talállak meg téged. ❖ HOBBY : A munkám ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajadon ❖ :
Tárgy: Re: Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű Vas. Feb. 02, 2014 8:10 am
Mikor először megpillantottam, elállt a lélegzetem. Nem hittem a szememnek, hogy annyi év után újra láthatom Őt. Ráadásul pont ezen az átkozott hajón, hát vicc. Az ilyen szituációkra szokták azt mondani, hogy milyen kicsi a világ. Pedig egyáltalán nem kicsi, csak az emberek elkerülik egymást, kiesnek egymás életéből, és még sorolhatnám. Számtalan olyan történetet ismerek, ami olyan emberekről szól, akik szeretik egymást, mégsem lehetnek együtt, mert az élet szétválasztja őket. Velünk is ez volt, legalábbis én így éltem meg, s a mai napig ebben a hitben éltem, élek. Bár még csak gyerekek voltunk, de akkor is egyedül vele éreztem magam biztonságban. Emlékszem, hogy mindig nála voltam, amikor otthon balhéztak a szüleim, és mindig próbált megnyugtatni, hogy minden rendben lesz. El is hittem neki, minden egyes alkalommal. Aztán elköltöztünk, és már semmi sem volt rendben többé. Egy ideig még tartottam vele a kapcsolatot, de amikor az apám megölte anyámat, az életem száznyolcvan fokos fordulatot vett. Úgy éreztem, hogy muszáj eltűnnöm, és ennek fényében választottam a kém szakmát, illetve a szakma választott engem. Ugyanis a balesetet követően figyeltek fel rám, de ez már egy másik történet… Franklin nem sokat változott, noha az évek azért rendesen meglátszanak rajta. Nem úgy értem, hogy megöregedett, mert erről szó sincs, csak látni lehet a tekintetén, hogy már megélt egyet s mást az életben. Bölcsebb lett, és mint minden gyermek, aki egyszer felnő, ő is elhagyta azt a gyermeki ártatlanságot, ami akkoriban jellemezte. Persze most sem tudok máshogy tekinteni rá, mint akkor. Mintha csak tegnap lett volna, hogy elbúcsúztam tőle, pedig eltelt azóta tizenöt év. Kezdem öregnek érezni magam… Értelemszerűen az érzelmeim miatt eddig messziről elkerültem, elvégre nem hagyhatom, hogy az érzéseim még egyszer olyan helyzetbe hozzanak, mint a legutóbb. Még akkor sem, ha tudom, hogy Frank sosem árulna el egy nőt, legalábbis nem olyan értelemben véve, mint ahogyan azt velem tették. Még az a szerencse – vagy éppen ellenkezőleg, pech –, hogy nem ismerhet fel. Évekkel ezelőtt átszabták az arcomat, új személyazonosságot kaptam és új életet, természetesen a régi mellé. Még mindig kém vagyok, csak az álcám változott. Jelenleg orosz örökösnő vagyok, aki egy luxushajón piheni ki a hétköznapok fáradalmait, amúgy meg egy rosszéletű fejes után kémkedek, aki szintén ezen a hajón utazik. Talán meglepő, de napokig forgolódtam emiatt az ágyban. Mármint, hogy mit csináljak a múltammal kapcsolatban; felejtsem el örökre vagy adjak neki egy esélyt. A felejtés mellett döntöttem, hiszen ez tűnt számomra a leglogikusabb és egyben a legbiztonságosabb megoldásnak. De megsúgom, igencsak nehezen hoztam meg ezt a döntést. Nem is érzem magam teljesnek a döntésem óta. Ti is ismeritek ezt az érzést, amikor ott motoszkál a fejetekben, és bármennyire próbáljátok kiűzni magatokból a gondolat csiráját, az újabb és újabb gondolatokat szül. Nem lehet ilyenkor mit tenni, hát nem is tettem semmit, csak sodródtam az árral. Éppen egy ilyen pillanatomban talált meg a végzet, Frank képében. Ironikus, hogy bármennyire is próbáltam elkerülni, végül ő talált meg engem, anélkül hogy tudná, ki is vagyok valójában. Nem gondoltam volna, hogy ez az opció lehetséges, de úgy tűnik, hogy az élet erre is rácáfolt. Mikor megszólított, a pulzusom a duplájára nőtt, de látszatra higgadt maradtam. Nehezemre esett megőrizni a hidegvéremet, ami már önmagában is furcsa, lévén hogy profi vagyok. Tény, hogy ritkán volt szerencsém hasonló esetekhez, azaz soha. Ez egy olyan újdonság számomra, amit más talán kihívásnak fogna fel, én mégis legszívesebben elmenekültem volna. Franklin elől, a múlt elől. Kár, hogy a lábaim felmondták a szolgálatot, ennek következtében se előre, se hátra nem tudtam lépni, ezért kénytelen voltam szóba elegyedni vele. - Nem bánom, bár kétlem, hogy én lennék a legszórakoztatóbb társaság a hajón – engedtem meg magamnak egy halovány mosolyt. Végtére is… úgysem tudja, hogy ki vagyok. - Raina Korzhakov. Örvendek – fogadtam el a felém nyújtott kezét, majd határozottan megráztam. - Valóban, kellemesnek nem mondható, de azért megvan a maga szépsége – pillantottam fel a borús égboltra. – Orosz vagyok, nem szokásom fázni, de azért értékelem az aggodalmát. Szavaim hűvösek voltak, csaknem barátságtalan, mégis ott lappangott bennem az a kíváncsiság, ami hajtott előre, és nem hagyott nyugodni. - És mi járatban errefelé? – kérdeztem valamivel barátságosabb hangnemben. Nem állt szándékomban összezavarni ezzel az ellentétes viselkedéssel, de a józan eszem azt súgta, hogy addig lépjek le, amíg még nem késő. A szívem viszont… igen, a szívem nem engedett.
Franklin Carson
❖ IDÉZET : Voltál-e már úgy, hogy még semmit sem tudsz, de valójában igenis tudsz mindent? Paranormális jelenség? Nem, nemigen hiszem. Inkább azt gondolom, hogy az ember valahol (...) összegyűjti az árulkodó jeleket, az apró nyomokat, mint egy kirakós játék darabkáit. S amikor a dolog megtörténik, csak akkor tudatosul benne, hogy pontosan ez hiányzott még ahhoz, hogy a kép teljes legyen. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 7 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 26. ❖ KOR : 43 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Csak kívánd és ott termek ❖ HOBBY : Egy kicsit ez is, egy kicsit az is ❖ PÁRKAPCSOLAT : Megözvegyült, magányos férfi ❖ :
Tárgy: Re: Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű Vas. Feb. 09, 2014 9:33 am
Jól láthatóan körbenézett a fedélzeten, mintha valóban más társaság után nézett volna, azonban egy idő után tekintete mégis csak visszakalandozott a nőre, végül pedig megállapodott rajta. – Ne becsülje ennyire alá magát, biztos vagyok abban, hogy Ön pompás társaság, csak éppen még maga sem tud róla. – Szíve szerint végigsimított volna a nő arcélén, azonban révén, hogy nem ismerte, úgy döntött, hogy ellenáll a kísértésnek. – Mivel azonban én voltam az, aki galád módon hátulról közelítve támadott, úgy lenne illendő, ha most én szórakoztatnám Önt, nem pedig fordítva és nekem elhiheti, rendkívül elbűvölő tudok lenni, de ha gondolja, lehetek mérhetetlenül komoly is. – Való igaz, hogy most egyáltalán nem volt az, a komolyság legkisebb jelét sem mutatta, sokkal inkább jókedvű és fesztelen volt és valóban úgy gondolta, hogy mivel Ő volt az, aki belerontott a nő nyugodt kis világában, valóban neki kellett lennie az, aki szórakoztatja őt, ha úgy akarja. – Viszont, ha terhelő a társaságom, csak nyugodtan küldjön el, ezzel mindössze csak a szívemet törné darabokra. – Ez éppenséggel igaz volt, egy jó ideig valóban úgy érezné, hogy a nő összetörte volna a szívét, még ha nem is szánt szándékkal, és ha egy kicsit túlzásba is esett. Széles mosoly kúszott az arcára, ahogy lepillantott a nőre, ami némiképpen jókedvről is árulkodott. – Tagadhatatlan, hogy mindennek meg van a maga szépsége, én azonban most valóban hálás vagyok Önnek, amiért nem szükséges levennem a zakómat és kölcsön adnom Önnek, mint ahogyan azt az illem diktálná, de nagy valószínűséggel személyem szégyenszemre sem bírná olyan jól, ezt az időjárást. – Kissé ellökte magát a korláttól és a zakója gombjára tette a kezét. – De ettől függetlenül is, utólagos engedelmével, ha nem bánja, megkérdezném: biztos nem fázik, szívesen oda adnám a zakómat, mivel kegyedért megfagyni is hajlandó lennék. – Várakozóan pillantott le a nőre. Frank közel sem volt az a fajta, aki egy kis udvarlástól és pimaszkodástól megrettent volna, egyszerűen ezt úgy tette, ahogy kedve tartotta – megmaradva bizonyos kereteken belül, ami az új ismeretségeket illette, elvégre nem akart rögtön ajtóstól rontani a házba és tagadhatatlanul szerette kezdetben mindenki felé azt sugározni, hogy ő egy teljesen normális figura, akinek az életében minden rendben volt. – Úgy érti a hajón vagy pedig mi végett legyeskedem Ön körül? – Kíváncsian megemelte szemöldökét, nem egészen tudta eldönteni, hogy a kérdés pontosan melyikre is irányult, azonban Frank nem mindig volt az a fajta férfi, aki türelmesen várta a választ, így most is – talán kissé meggondolatlanul –, de úgy döntött, hogy elébe megy a dolgoknak és válaszol mindkét kérdésre. – Nos – köszörülte meg a torkát, mielőtt belekezdett volna hosszan tartó mondanivalójába – a hajó egyfajta kikapcsolódás-féle – ezt a témát azonban ilyen rövidre is zárta, mivelhogy nem kívánta azt taglalni, hogy tulajdonképpen a feleségével együtt érkeztek volna ide, hogy eltölthessék a nem kicsit megkésett nászútjukat – amely jóval több volt, mint ahány éves volt most Soleil, tagadhatatlan, hogy akármennyire is siettették a házasodást a feleségével, valami mindig közbe avatkozott, s most, mikor igazán boldog lehetett volna, a felesége már nem volt közöttük, s bár hiába metszette szívét, még is... bűntudatot kellett, hogy érezzen, hiszen emellett a nő mellett, akinek nevénél még szebbet nem hallott – legalább is így érezte –, mint ahogyan daloló hangjánál sem, merthogy szeretett élettársa, már csak a múlt egy homályos foltjának tűnt, s ez a gondolat, kínozta a lelkét, annak ellenére, hogy tudata azt mondta, hogy ez így volt rendjén, de nem érezte így. Fájdalmat és keserűséget érzett. Mintha elárulta volna a nőt. – Az utóbbi kérdésre pedig a válasz… Bocsásson meg, nem tudom pontosan megmondani, valami magához vonzott, napok óta, de eddig nem volt alkalmam, hogy ide jöjjek. – Kedvesen lemosolygott a nőre, annak ellenére, hogy kissé bedőlve támaszkodott a korlátnál, még így is jó néhány centiméterrel magasabb volt. – Elnézést, ha zavarba hoztam a nyílt vallomásommal, olykor hajlamos vagyok indiszkrét lenni. – Tagadhatatlan, hogy néha napján túlságosan őszinte volt, s Frank nyelvének kontrollálása nem éppen volt az erőssége, legalább is az esetek legtöbbjében, azonban ezt a hibáját sohasem szégyellte vagy röstellte, kimondta, amit gondolt – kivétel, amikor nem köntörfalazott, most azonban nem érezte úgy, hogy ez szükséges volna, a nő tekintete valamiért olyan furcsán ismerős volt, s elméjét bolygatta a gondolat, hogy mégis honnan, s hiába próbálta elvetni a gondolatnak a csíráját is, amaz már mélyen a földbe ásva kapaszkodott. Még is kényszerítette magát, hogy elvesse a gondolatot, egy ilyen különleges neve minden bizonnyal megjegyzett volna. – Belátom, hogy a kilátás nem különösebben változatos, de nem volna kedve sétálni? – Nyújtotta a nő felé a karját.
Raina Korzhakov
❖ IDÉZET : “Have you ever been in love? Horrible isn’t it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life… You give them a piece of you. They didn’t ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn’t your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like ‘maybe we should be just friends’ turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It’s a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love.” ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 28. ❖ KOR : 41 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Nem találsz meg. Én talállak meg téged. ❖ HOBBY : A munkám ❖ PÁRKAPCSOLAT : Hajadon ❖ :
Tárgy: Re: Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű Szer. Feb. 19, 2014 10:16 am
Figyelmesen hallgattam végig a szavait, és mindeközben arra gondoltam, hogy vajon mi lenne, ha tudná az igazat. Tegyük fel, ha ugyanolyan lennék, mint annak idején, és még mindig a saját arcomat viselném. Ha tudná, hogy ki vagyok és felismerne. Vajon örülne nekem, hogy viszontláthat annyi év után? - Az meglehet – bólintottam komoly arckifejezéssel. Tény és való, hogy nem én vagyok a legkellemesebb társaság a hajón, meg úgy alapjában véve sem. Az évek kiölték belőlem a társasági lényt, és noha jól el tudom játszani a különböző szituációkat, nem feltétlenül mondanám, hogy élvezem is azokat. Általában jobb szeretek egyedül lenni. Ám jelen esetben talán mégiscsak jobb, hogy Frank is itt van velem. Nem tudom, valamiért úgy megnyugtat a jelenléte, pedig nem szabadna ilyeneket éreznem. Az egy dolog, hogy régen ez volt, de most miért van ez? Nem értem. - És most melyik? – kérdeztem kíváncsian. Nehezemre esett úgy tenni, mintha távolságot akarnék tartani, de muszáj volt ridegnek mutatkoznom. Pedig igencsak szórakoztatónak találtam a mondandóját, miszerint tud komoly és elbűvölő is lenni. Azt már csak magamnak jegyeztem meg, hogy Franklin már önmagában is egy elbűvölő jelenség. - Nincs ellene semmi kifogásom, nyugodtan szórakoztasson. Bűvöljön el! – Itt már megengedtem magamnak egy kisebb mosolyt. Noha a szemem továbbra is akaratlanul csillogott, ahogy Rá pillantottam. - Nos, ilyesmit semmiképp nem szeretnék, hogy a szíve összetörjön, úgyhogy kérem, maradjon. – Ilyen dumával nem is tehetnék mást, mintsem hogy maradásra bírom. Bár nem tudom, hogy miért vagyok úgy meglepődve, hiszen mindig is jól bánt a szavakkal. - Ugyan… Köztudott, hogy az ilyen hidegeket már csak az oroszok bírják. Igazán nem kell emiatt szégyenkeznie. – Az már megint más kérdés, hogy valójában én sem számítok orosznak, csak jól játszom a szerepemet. - Tudja mit? Ha már ilyen szépen felajánlotta… Lehet, hogy mégiscsak elfogadom azt a zakót – pillantottam fel rá. Természetesen nem szerettem volna, hogy megfázzon miattam, de ha már ilyen gáláns úriember módjára felajánlotta, hát csak nem foszthatom meg tőle ezt a címet. Franklin válasza hirtelen jött, túlságosan is. Mindösszesen arra voltam kíváncsi, hogy mi végett van itt a hajón. Ám ehelyett egy sokkal összetettebb választ kaptam, amire egyáltalán nem voltam felkészülve. Talán még az állam is leesett, legalábbis úgy éreztem. Szavai hallatán a döbbenet egyből kiült az arcomra, ugyanakkor a szívem heves kalapálásba kezdett, és végezetül elkerülhetetlen volt, hogy ne piruljak el. Tehát összességében minden olyan dolog, amit szerettem volna elkerülni, végül megtörtént. Beigazolódott mindaz, amitől olyan nagyon féltem. Hiba volt maradnom, nagy hiba. Mégis megmagyarázhatatlan nyugalom járta át az egész lényemet. Megőrültem volna? Könnyen meglehet. - Hát, hát… - hebegtem egy ideig, majd gyorsan megköszörültem a torkomat, és összeszedtem magam. –Hát, erre nem tudom, hogy mit mondjak. Egészen váratlanul ért. – Normál esetben fel lennék készülve egy ilyen helyzetre. Sőt, sokkal durvább szituációkat tudhatok magam mögött, mégis kifog rajtam egy ilyen kis semmiség? Frank az oka, ez egyértelmű… Ha nem róla lenne szó, hanem valaki másról, akárkiről, akkor most nem lennék ekkora bajban. De mivel róla van szó, nincs is miről beszélnünk. Hatással van rám még mindig, annyi év után. Tudtam nagyon jól, hogy ez az a pont, amikor zokszó nélkül le kell lépnem, mert később már képtelen leszek rá. Aztán rájöttem, hogy már most képtelen vagyok rá, úgyhogy elnyomtam a fejemben villogó vészjelzőt, majd belekaroltam a felém nyújtott karjába. - De, mehetünk – mosolyogtam rá, mert az eszemet időközben elvesztettem. Hirtelen megint úgy éreztem magam, mint tinédzserkoromban randevú előtt, vagy amikor megcsókolt a kiszemelt fiú. Esetünkben ez a kiszemelt fiú már igencsak megnőtt. És rájöttem, hogy jelen pillanatban nem tudok róla semmit…
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű
Miss Korzhakov & Mr Carson || a múlt gonosz kétéltű
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts.
NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
A következő karakterek mind-mind nagyon fontosak az oldalon játszó karaktereink életében! A keresett karakterek topicban bővebb információt is megtudhatsz róluk. Jó nézelődést! KATT
HAIDEN BUTLER
LEWIS MARCUS
MATTHEW WYTHE
PIPER FITZPATRICK
DAVID SILVERSTONE
JASON HOPEWALEY
kiemelt társak