Tárgy: Sebastian & Rose ~ I need a drink! Szer. Feb. 12, 2014 9:57 am
sebastian & Rose
You again..
Barna haja libbent a távolba, amit én kifejezéstelen arccal bámultam, félig megbújva a járókelők között. Látványa minden egyes találkozásnál felkavarja bennem a leülepedett, fekete gyűlöletet, mitől már sosem szabadulhatok. Szívemet vegyes érzelmek uralják; hol gyengéden cirógatják, hol belé vájják éles karmukat. A seb sosem fog begyógyulni, a bánat és düh egyvelege nem hagy majd nyugodni, talán soha. Ki tudja, lehetek egyszer újra önmagam?! Mikor szeretsz valakiket, igazán szeretsz, legyen az testvér, barát, vagy szerető, feltárod előttük a szíved, akaratlanul is. Egy olyan részedet, amit senki másnak nem adsz, de őket mégis érdemesnek tartasz rá, hogy a birtokukba vegyék, és egy olyan részedbe engeded őket, amit csak ők tudnak megsebezni. Itt követed el a legnagyobb hibát. Szó szerint átadod nekik a pengét és rámutatsz mellkasod legfájóbb, legérzőbb pontjára, és mikor belevágnak, az tönkretesz, megsemmisít. Ott maradsz ürességtől bambán, kihasználva. Engem nem megtörtek.. tönkretettek! Nagy különbség. Ha megtört lennék, talán meg lehetne gyógyítani, de így már csak annyit tehetnek értem, hogy eltemetnek. Ökleim görcsösen feszültek meg, arcomat az elveszettség torz ábrázata tette ellenségessé. Csak ő tudja kiváltani belőlem ezeket a reakciókat, akár több méteres távolságból is. Tekintetét nem ködösítették gondterhelt ráncok, mozdulatai nem voltak bánattól ittasak. Nos, ennek rövidesen vége. A harag erőt ad, motiválttá tesz, ledönti a korlátokat, mégis behatárol. A testvéri szeretetnél csak egyetlen erősebb kötelék létezik, mégpedig a zsigerből feltörő, felemésztő gyűlölet. A mosolyt, amit régen arcára csaltam, most a könnyek fogják felváltani, melynek keserűségét, csak a kispárnája értheti. Miért váratnám meg?! Nincs, mi visszatartson. Az emberi akadályok között cikázva egy másodpercre nyomát vesztettem,de ismét feltűnt bájos arca, ami szomorúságért kiált. Már majdnem elértem őt, csak pár lépés hiányzott, mikor utamat állta egyik újonnan szerzett ismerősöm és az ellenkező irányba nem kezdett vonszolni nagy hévvel. Ezzel minden addig felépített negatív érzésem lerombolta. Váratlanul ért tagadhatatlan jókedve, és be nem álló szája, ami minden bizonnyal valami jó sztorit mesélt el, de nem voltam képes megérteni szavai jelentését. Lelki szemeim előtt jelent meg a múlt egy-egy emlékfoszlánya, ami sokban hasonlít ehhez a helyzethez, csak ott a cserfes, jókedvű nő én voltam... A fedélköz egyik bárjában álltunk meg végül. A bárpultnál éppen felszabadult két hely, amire azonnal lecsaptunk, mielőtt más megtette volna. A háttérben szóló zene teljesen beleolvadt a zsibongásba, ami körülölelte a teret, de engem nem zavart. A pultos lány, amint tudott, ránk is sort kerített és kiszolgált. Lapos pillantást vetettem a körülöttem lévőkre, már majdnem teljesen feloldódtam, mikor újabb érzelmi hullám söpört végig a gerincem mentén. Azt az őrültet láttam, aki miatt majdnem kiestem a hajóból. Pillantásunk találkozott egy végtelen pillanatra, aminek én vetettem véget. Határozottan emlékszem, hogy ő volt az.. de vajon ő felismer?! Remélem nem. Teljes mellszélességgel a mellettem ülő lány felé fordultam, hogy háttal üljek tovább a rejtélyes idegennek. Kezembe vettem a poharat, majd egy rövidebb tószt után számhoz emeltem és belekóstoltam annak tartalmába. Alig telt el pár perc, de máris elrabolták mostanra ittas társam, amit jobban belegondolva nem is bántam. A továbbiakban valószínűleg jobban fogják egymás társaságát élvezni, mint az enyémet. Unalmamban lopva néztem a férfi után, aki mostanra eltűnt onnan. Kár érte! - Jézusom! - kaptam a szívemhez a kezem, mikor felbukkant közvetlen mellettem, csak úgy a semmiből. - Ezt hagyd abba! - céloztam itt a folytonos ijesztgetésre.
Sebastian West
Hi Darling, this is my name
❖ IDÉZET : Azt mondják, a sorsnak remek humorérzéke van, és néha álmaink valóra válása rémálomnak tűnhet. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 10. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg valahol a hajon ❖ HOBBY : Minden, ami szórakoztat ;) ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nem ragadok le egyetlen nő mellett ❖ :
Tárgy: Re: Sebastian & Rose ~ I need a drink! Szer. Feb. 12, 2014 1:05 pm
Rose & Seb
Van valami ezen a hajón, ami feszélyez. Nem tudnám megnevezni, hogy pontosan mi is lenne az, de mióta feljöttem a fedélzetre azóta van ilyen vészjósló érzésem. Nincs klausztrofóbiám, sem pedig tengeribetegségem, de ez a valami még sem hagy nyugodni, ezért is próbálom alkoholba fojtani ezt a nevetségesnek mondható, bizonyára téves előérzetemet. Biztosan jobban érezném magam biztonságban, ha nem láttam volna a Titanicot. Mégis mennyi annak az esélye, hogy egy jéghegy bukkanjon fel hirtelen a semmiből és a hajó süllyedni kezdjen? Azt hiszem túl élénk a fantáziám, aminek általában a partnereim örülni is szoktak. Apropó kész felüdülés végre Barbara nélkül kijönni a kabinból. Az a nő lassan olyan, mint egy pióca, nem kimondottan nyeri el a tetszésemet, ha egy nő ennyire tapad rám. Nem is kérdéses, hogy a hajó út végén búcsút intek neki, de addig is, ha már velem jött hasznát veszem. Bizonyára számára is egyértelmű ez a helyzet, ahogyan az is, hogy hiába hoztam magammal, attól még a vadászösztöneim még mindig ugyan olyan élesek. Már éppen új préda után kutattam csak úgy feltűnésmentesen az asztalán ülve whiskyt iszogatva, mikor újra találkozott tekintetünk azzal az ismeretlen nővel. Abból, ahogy hirtelen hátat fordított nekem gyanítom, hogy rájött, hogy azon a bizonyos estén velem találkozott. Mindezen jót mosolyogtam magamban, közben pedig whiskyt kortyolgatva vártam ki a legmegfelelőbb pillanatot, ami a vártnál hamarabb következett be. Úgy érzem eleget ültem eddig a kis padon ahhoz, hogy végre támadásba kezdjek. Azóta érdekel a nő, amióta olyan temperamentumosan lehordott, majd végül faképnél is hagyott. - Sajnálom, nem volt célom téged megijeszteni, habár nem gondoltam volna, hogy egy ilyen nő ennyire ijedős lenne. Talán félsz tőlem? Megrémisztelek? - Nem kérdeztem tőle, hogy helyet foglalhatok-e mellette, egyszerűen nem foglalkoztam az illemmel, csak leültem mellé. Könyökömmel a pultnak támaszkodtam, úgy mosolyogtam rá magabiztosan. - Nem bírom ki, hogy ne tegyem szóvá, hogy mennyire gyönyörű vagy, de gondolom nem én vagyok az első férfi, aki ezt mondta neked. - Nem, ez most nem a szokásos bevett csajozós szöveg, ez sokkal inkább őszinteség volt részemről. Nem az a célom, hogy perceken belül megkapjam, abban mi lenne a szórakozás? Amúgy nem hinném, hogy hozzá elengedő lenne pár perc, hogy beadja nekem a derekát. De, abban biztos vagyok, hogy idővel biztosan élvezhetjük majd egymás nagyon közeli társaságát, csak még ennek nem jött el az ideje, bárcsak tévednék, egyáltalán nem bánnám ebben az esetben.
Tárgy: Re: Sebastian & Rose ~ I need a drink! Kedd Feb. 18, 2014 9:07 am
Seb & Rose
Hangos ricsajra lettem figyelmes néhány méterre tőlem. Poharak éles koppanása a földön. Egy párocska volt a figyelemre méltó zaj forrása. Csak néhány szót tudtam leolvasni a szájukról, és egy-egy hangosabb káromkodást, mert a háttérzaj teljesen elmosta a mondataikat. Nem kellett zseninek lennem ahhoz, hogy rájöjjek mi történt. A pasas, úgy tűnik rossz csajt választott. Mondhatni mindennaposak az ilyenek esetek, ami először még szórakoztató is, de aztán elveszítik ezt a tulajdonságukat. - Höhö.. - kuncogtam fel halkan, ahogy kérdése elhangzott. Ki kérem magamnak. Mégis hogyan kéne reagálnom hirtelen és váratlan felbukkanásaira?! Nem vagyok egy remegőlábú tündérke, akire könnyen ráhozhatják a frászt, de ez az érzés ami előtör a háttérből felbukkanásakor, ijedtségnek álcázott öröm és jóleső meglepetés, ami zavarba hoz. Megmagyarázhatatlan hatást gyakorol rám jelenlére.. mintha fel kéne készülnöm rá. Vonz és taszít egyszerre. - Ugyan kérlek.. - vontam fel szemöldököm hitetlenkedve, miközben hátam a pultnak támasztottam és az elém táruló lézengő, vagy éppen jól szórakozó embereket néztem. Túlzott magabiztossága, elutasításomért kiáltott, amit hízelgő volt rám nézne. Szemeim bebarangolták arcának minden egyes szegletét, állának markáns vonalát, szájának íves peremét, és tekintetének hamis csillogását, majd az érdeklődés legkisebb morzsáját is eltakarítva nézelődtem, különösebb figyelmet nem szentelve neki. Számtalanszor volt már alkalmam, ilyen alakok társaságát élvezni, akik azt hiszik, hogy egy szőke cicababa vagyok, akinek elég két szép szó, és máris szétteszi a lábát. Nem vagyok naiv, bizonyára erre utazik. Meglepne, ha mégsem. Nem is váratott magára sokáig a bók, ami mindet biztossá tett számomra. Beismerem, jólesik hallani a férfiak szájából, hogy milyen ellenállhatatlan, gyönyörű, és persze pont az esetük vagyok, de már nem tudok elájulni ettől a színjátéktól. Mind a külsőmet érinti. Nyaktól lefelé már mindenemet megdicsérték, de nem sűrűn hallom a belső tulajdonságaim magasztalását. Beletörődő mosoly terült szét arcomon, egy mély sóhajjal párosulva, miközben felé billentettem fejem, hogy tekintetem újra az övébe vájhassam, de egy fokkal visszafogottabban. - Valóban, nem te vagy az első... és az utolsó sem. - néztem el a válla felett, egyenesen egy másik pasas szemébe, aki legalább negyed órája engem bámul, és kétszer meg is indult felém, de aztán meggondolta magát. Szeretem feszegetni a határt, de előbb még meg kell találnom azt. Miért könnyíteném meg a dolgát?!Egy újabb kör italért intettem a pult másik végén serénykedő kiszolgálónak, aki egy rövid bólintással adta tudtomra, hogy azonnal sort kerít rám. - Na és mond csak kedves Mr Rejtélyes Macsó Idegen.. téged mi hozott a Constantine-ra? - próbáltam valamiféleképp közeledni is felé, félretéve a komolyságot és ellenségességet, amit eddig mutattam. Az első találkozásunk sem volt éppen meghitt és békés, amit képtelen vagyok elfelejteni, amíg nap, mint nap felbukkan.
Sebastian West
Hi Darling, this is my name
❖ IDÉZET : Azt mondják, a sorsnak remek humorérzéke van, és néha álmaink valóra válása rémálomnak tűnhet. ❖ : ❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 6 ❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Feb. 10. ❖ KOR : 35 ❖ AHOL MEGTALÁLSZ : Jelenleg valahol a hajon ❖ HOBBY : Minden, ami szórakoztat ;) ❖ PÁRKAPCSOLAT : Nem ragadok le egyetlen nő mellett ❖ :
Tárgy: Re: Sebastian & Rose ~ I need a drink! Szomb. Feb. 22, 2014 6:02 pm
Rose & Seb
Hófehér bőre, szőke selymes haja, gyönyörű kék szempárja szinte már ártatlanságot sugallt felém. Néha egészen pár pillanatra olyan rémültnek tűnik, mint egy megriadt őzike, ahogyan azokkal a hatalmas csodaszép szemekkel rám néz. Aztán, ahogy megszólal teljesen romokba dönti az eddigi elképzeléseimet róla. Nem is tudom, valahogy azt hittem, hogy az előző találkozásunkhoz képest most egy egészen kicsit finomabb fog lenni, de még mindig olyan nyers. Azt hiszem rághatom egy darabig, mire végre sikerül kellőképpen megpuhítanom. - Jobban bele gondolva nem is értem, hogy miért lepődtél meg annyira azon, hogy csatlakoztam hozzád. Te voltál az, aki ide csalogatott. - Magabiztos vagyok, mint mindig. Ha nem vágyna a társaságomra, akkor nem is akadt volna össze a tekintetünk, sőt már régen lett volna alkalma a képembe önteni az italát, ha annyira zavarnám. Egészen feltűnően mért fel, ezek után szinte biztosra veszem, hogy csak a határait próbálja nálam feszegetni. Megértem nem akar az a könnyen kapható nőcske lenni, ezért kell nekem érte teperni, pedig mindketten tudjuk, hogy úgyis elcsábul. De a nők mindent szeretnek túlbonyolítani, ahogy ezt is. - De vajon mennyien gondolták fele annyira komolyan is, mint én? - Hogy ha már itt tartunk nem kell nekem hinni, elvégre én csak egy idegen vagyok, aki őszinte volt vele, hiába is gondolja azt, hogy csak egy újabb bókot kapott. Őszintén nem éri meg nekem vele itt lennem, van akit már fele ennyi erőlködés után is simán ágyba vihettem volna, de mégis maradok a titokzatos szöszi mellett. Talán csak egy kis kihívásra vágyom. - Azért nem kellene ennyire bókolnod, még a végén azt fogom hinni, hogy az eseted vagyok. - Megnevettetett. Igazán kreatív megszólítás volt részéről, azt hiszem így még soha senki sem nevezett. - Nyugodtan szólíts Sebastiannak. - Már éppen itt volt az ideje a bemutatkozásnak, viszont most inkább megkímélném magunkat a hivatalos kézrázós résztől. - Esetleg te is elárulod a nevedet? - Eddig csak magamban úgy emlegettem, hogy a titokzatos szőke lány, aki túl érdekes számomra ahhoz, hogy ne ismerjem meg jobban. - Valójában ehhez volt kedvem, hát itt vagyok. - Amolyan miért ne lennék itt, ha megtehetem alapon vágtam neki ennek is. Mégsem mondhattam azt, hogy majd felvet a pénz és már nem tudok nagyon magammal mit kezdeni, de ez is nagyon közel állna az igazsághoz. - Na és te egyedül vagy itt? - Valahogy most nem az tud érdekelni, hogy mi célból van itt, hanem, hogy van-e esetleges konkurenciám.
Az oldalon a következőképpen oszlik meg a nemek, valamint a kasztok aránya. Regisztrációkor ezen információk mérlegelése után dönts.
NŐK: 39 FŐ FÉRFIAK: 25 FŐ
❖ ❖ ❖ ❖ ❖
SZEMÉLYZET: 8 FŐ UTASOK: 15 FŐ TISZTEK: 2 FŐ SZÁRAZFÖLDIEK: 0 FŐ
chatbox
kanonok & keresettek
A következő karakterek mind-mind nagyon fontosak az oldalon játszó karaktereink életében! A keresett karakterek topicban bővebb információt is megtudhatsz róluk. Jó nézelődést! KATT
HAIDEN BUTLER
LEWIS MARCUS
MATTHEW WYTHE
PIPER FITZPATRICK
DAVID SILVERSTONE
JASON HOPEWALEY
kiemelt társak