Megosztás

Winter and Maisey | stucked

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Maisey Wang

Maisey Wang

Hi Darling, this is my name
❖ UTAS

: Winter and Maisey | stucked Large
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 9
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 20.
❖ KOR : 32

Winter and Maisey | stucked Empty
TémanyitásTárgy: Winter and Maisey | stucked   Winter and Maisey | stucked Icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 9:20 am

To: Winter Elizabeth Wythe

Rég aludtam ilyen jól. Ahogy visszagondoltam az előző egy - két hónapomra nem tudtam volna mondani egy napot, amikor ki tudtam volna aludni magam.
Először is ott volt a vizsgaidőszak, amikor is konkrétan egy kevés kávén (pedig utálom, olyan büdös és keserű), jóval több teán (na ez már az én italom), és egy Csendes óceánnyi energiaitalon éltem alvás helyett. Utóbbiból annyit fogyasztottam, hogy az üres dobozokból már lazán ki tudott volna jönni két franciaágy is! Miután sikeresen átmentem a vizsgáimon megpróbálhattam volna összeállítani a bútorokat, de helyette mini – várat próbáltam összeállítani. Hol egyedül, hol Eaden társaságában. Jaj, Eddy, vajon mi lehet vele? A telefonom még mindig a hallottat tetteti, így nem tudom utolérni. Hiányzik a hangja, meg ő neki biztos lenne valami tuti, teljesen meglepő, de jó ötlete, arra, hogy miként keríthetném fel eltűnt rokonomat. Meg szeretném kárörvendően hallgatni, ahogy ecseteli, hogy mennyire szörnyű volt a rokonságával. Apropó rokonság, miattuk sem tudtam az előző hetekben ők is kezeskedtek afelől, hogy ne tudjam sokat az álmok birodalmába elmerülni. Ellentétben drága jó barátommal, én nem bánom, ha össze zárva kell hogy legyek velük egy pár napig. Csupán az az egyetlen hátrány az egészben, hogy a család nagy része korán kel, és nem sokat várnak azzal, hogy elkezdjenek hangoskodni. Nincs egy unalmas családom, ez alá kell írnom. De én így szeretem őket.
De aludni is szeretek, így ma örültem, hogy megint csak a hullámok morajlását hallottam magamhoz térve. Felültem, majd mikor felfogtam, hogy mi a pálya, vissza is feküdtem és magamra húztam a takarót.
Nem sokat ugyan, de tudtam még aludni, utána már kirúgott az ágyam. Megmosakodtam, felöltöztem, lementem az étkezőbe a reggelihez. Miután elpusztítottam mindent, ami a tányéromon volt kiterítve a végítéletre (vagy ahogy a normális emberek hívják: villa), úgy döntöttem, hogy járok egyet a hajón belül. Hatalmas egy monstrum ez, nem lettem volna meglepődve, hogy még van itt olyan hely, ahol még nem is voltam. Lent például szerintem még nem voltam olyan sokszor. Akkor viszont, itt a nagyszerű lehetőség, hogy az ottani terepet is feltérképezzem.
Nem sok tekergőzés után rákanyarodtam arra a folyosóra, aminek a túlsó végén voltak a liftek. Amint odaértem megnyomtam a hívógombot, úgy hatvanszor, egy másodperc alatt. Kiskoromban azt hitte, hogy ettől gyorsabban jön majd. Most már természetesen tudom, hogy ez nem ezen múlik, de nem tudtam leállni ezzel a szokásommal. Pár pillanat múlva csilingelt a lift, hogy megérkezett arra a szintre, ahol én is tartózkodtam. A vaskos ajtók kinyíltak s beléptem. A kabin már eddig sem volt ügyes, egy lány állt benne, kinek egy biccentéssel köszöntem, majd beálltam az egyik sarokba, de előtte még megnyomtam – egyszer – az egyik alsóbb szintet jelző gombot. Éreztem, ahogy a szerkezet megindul lefelé a kiválasztott szintek irányába. Majd pár nem túl biztató hang után hirtelen megállt a lift… két szint között. Nos, ez nem a legjobbkor jött. Mondjuk mikor jó, ha az ember beragad egy liftbe egy vad idegen illetővel?
A csaj gyorsabban reagált mint én, majd őrült módjára nyomkodni kezdte a gombokat. Hamarosan feladta és leült az egyik sarokba. Ekkor úgy gondoltam, hogy megér még pár próbát majd elkezdtem végignyomkodni az összest, amit lehetett a táblán.
Homlokomat nekidöntöttem a falnak, majd gyengén a falba ütöttem az ökölbe szorított kezemmel. Vettem egy mély levegőt majd lassan kifújtam. Ez nem az a szituáció, amikor pánikolni kell. Már ragadtak be mások is a liftbe, és őket is kiszabadították! Mi is így fogunk járni, ez biztosra veszem.
Megfordultam és láttam, hogy a lány még mindig a sarokban ült. Tettem felé két lépést és letérdeltem előtte.
- Rosszul vagy? - kérdeztem lágy, nyugodt hangon, s közben a tekintetét kerestem. Nem tudom, milyen habitusú a hölgyike, de jobb félni, mint megijedni, nyugtassuk meg, még ha nyugodt is. - Minden rendben lesz!
Vissza az elejére Go down
Winter Elizabeth Wythe

Winter Elizabeth Wythe

❖ UTAS

❖ IDÉZET : • • People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that’s bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they’re afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they’re wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It’s all in how you carry it. That’s what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you’re letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.
: Winter and Maisey | stucked Tumblr_miljun9xYl1rjjomso4_250
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 15
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 18.
❖ KOR : 37
❖ AHOL MEGTALÁLSZ : • • Többnyire a kabinomban
❖ HOBBY : • • Rengeteg unalmas dolog
❖ PÁRKAPCSOLAT : • • Elvált
: Winter and Maisey | stucked Tumblr_miljun9xYl1rjjomso6_250

TémanyitásTárgy: Re: Winter and Maisey | stucked   Winter and Maisey | stucked Icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:01 pm

Maisey and Winter

Néhány másodpercbe beletelt, mire sikerült felfognom, hogy a kérdést hozzám intézte, de még ennek ellenére is akaratlanul körbe néztem, hogy biztos legyek abban, hogy valóban nekem intézte-e a kérdést, azonban hamar rá kellett jönnöm, hogy mást nem kérdezhette, tekintettel arra, hogy rajtam kívül nem volt más társasága és nem gondoltam azt sem, hogy esetleg magában beszélt.
– Nem, teljesen jól vagyok – arcom nem tükrözött semmi olyasmit, ami esetleg azt mutathatná neki, hogy rosszul vagyok, mindenesetre azért barátságosan mosolyogtam rá, hogy megnyugodjon, még csak véletlenül sem akartam felzaklatni.

– Egy kicsit sem tartok attól, hogy valami baj lesz – mondtam hangosan, bár nem egészen így gondoltam –, elvégre remélhetőleg nem sokára észreveszik a hibát és hamar kiszednek minket innen. – Igyekeztem optimistán hozzá állni a kialakult helyzethez, de pusztán csak azért, mert mihamarabb ki akartam jutni innen, nem azért, mert volt valami nagyon fontos, halaszthatatlan ügyem, hanem sokkal inkább azért, mert a zárt tereket annyira nem kedveltem, egy kicsit rosszul éreztem magam egy ilyen viszonylag szűk helyen, s bár klausztrofóbiásnak egyetlen egy szóval sem mondtam volna magam, de ettől függetlenül sem kedveltem az ilyen aprócska helyeket.
– Veled minden rendben lesz? – Kérdeztem vissza udvariasan és őszintén szólva reménykedtem abban, hogy rá nem fog rátörni a pánikroham, mert őszintén szólva, nem tudtam, hogy mit kellett volna tennem abban az esetben, hogy ha esetleg tényleg leblokkol. Meg aztán, én nem voltam az a típusú ember, aki bárkit is meg tudott volna nyugtatni, elvégre én sem voltam az a fajta, aki stresszes helyzetben képes megőrizni a lélekjelenlétét, így rám is rám ragadt volna az ideges hangulat és abból semmi jó nem sült volna ki, tekintettel arra, hogy nem tudtam vicceket mesélni, amivel oldani tudtam volna a hangulatot, de még csak megnyugtató hangom sem volt, amivel bárkit is meg tudtam volna nyugtatni.
Ismételten hasztalannak éreztem magam, aki semmire nem alkalmas, főként azért, mert tényleg nem tudtam volna tenni semmit sem annak érdekében, hogy lenyugtassam a pánikba esett személyt, hanem sokkal inkább én magam is kétségbeestem volna.

Minek miután a felvett ülőpozícióm meglehetősen kényelmetlennek bizonyult, változtattam rajta, így immáron valamivel kényelmesebben ültem, törökülésben, s bár a combom nem tudott igazán felmelegedni, elvégre a vékony szoknya nem éppen azok közé a ruhadarabok közé tartozott, amely biztosítja azt, hogy az ember ne fázzon fel a hideg kövön, de én egyáltalán nem úgy készültem, hogy a liftben fogok ragadni, voltaképpen nem is igazán állt szándékomban használni a liftet, azonban most – kivételes alkalommal – még is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a mozgó szerkezetet, de abban a pillanatban, amint megakadt a két emelet között, már tudtam, hogy nem egyhamar fogom ismét használni a felvonót, nem véletlenül, mint ahogyan azt látni is lehet. Meglehet, hogy a lépcsőzés fárasztóbb, de némiképpen kevesebb veszéllyel járt – kezdve azzal, hogy ha egy ajtón nem tud az ember kimenni, mert beragadt, egy emelettel feljebb ott van a másik –, legalább is a számomra mindenképpen. Ezek után, egy jó ideig valóban ismét megmaradok a jól bevált dolgoknál, most már ezek közé tartozott a lift is.

– Nem ülsz le? – Fejemet hátra kellett döntenem, ahogyan felnéztem rá. Egy kicsit talán zavart, hogy állt, de ha így akart maradni, engem különösebben nem zavart volna, legfeljebb végig a lábát néztem volna, ahogyan az apró helyiségben jobbra-balra járkál. – A nevem, Winter – nyújtottam felé a kezemet, úgy gondoltam, hogy ha már egy ideig össze leszünk zárva, nem ártott, ha legalább tudtuk egymás nevét.
A földön ücsörögve egészen egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy egy ilyen szép napsütéses nap, ilyen kelletlenül végződhet, legalább is látszólag. Egész nap hol Riley-vel, hol pedig a bátyámmal voltam, felváltva cserélgettek egymás között, minek következtében úgy éreztem magam, mint valami zsák, amit ide-oda dobálnak. Minden bizonnyal azért volt ez, mert Riley elmondta a testvéremnek az aggodalmaimat, éppen ezért járhatott a nyakamra és faggatózott, hogy minden rendben van-e. Persze, nem tanulva korábbi hibáimból, most is csak annyit mondtam, hogy minden teljesen rendben van.

– Te miért vagy a hajón? – Tettem fel a legelső és talán legáltalánosabb kérdést, amit rettenetesen esetlennek éreztem. – Egyedül érkeztél vagy társasággal jöttél?

• • szavak száma 657 • • megjegyzés bocsánat, ez nem éppen a legjobb...• • viselet • • muzsika
Maisey Wang

Maisey Wang

❖ UTAS

TémanyitásTárgy: Re: Winter and Maisey | stucked   Winter and Maisey | stucked Icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 6:18 am

To: Winter

Hazudnék, ha azt mondanám, nem ijedtem meg egy csöppet sem, mikor a kérdésemre nem válaszolt egyből, hanem körbenézett a fülkében. Mintha még lenne itt valaki rajtunk kívül. Akit esetleg én nem látok, de ő igen… mondjuk, egy szellem. Oké, ez még tőlem is egy kicsit furcsán hangzott. Még nem is bizonyított, hogy vannak szellemek! Mindkét álláspont mellett vannak jó érvek, én még nem tudtam eldönteni 21 évem alatt, hogy hiszek – e bennünk vagy nem. És ha tényleg vannak, akkor nem hiszem, hogy maradnának egy beragadt liftben, hiszen kedvük szerint megjelenhetnek ott ahol akarnak. Pont emiatt is felmerül bennem a kérdés: a szellemek egyáltalán használnának liftet?
Aztán megszólalt a lány, és biztosított afelől, hogy minden rendben vele. Tehát nem az a pánikba esős típus. Ezt megkönnyebbüléssel fogadtam, de ennek nem adtam semmilyen jelét, csak annyit mondtam, hogy:
- Rendben! - bólintottam és viszonoztam a mosolyát.
- Szuper! Akkor már ketten gondoljuk így! - csicseregtem. - – Biztos vagyok abban, hogy amint észlelik a hibát, akkor máris küldenek egy szerelő egységet! És mindig van ember, aki az ilyen kijelzőket figyeli! - vagy nem. De azt nem hittem volna, hogy egy ilyen nagy hajón nem lenne olyan személyzeti tag, aki nem azt lesi állandóan, hogy minden rendben van – e. Szóval bizonyára már el is indult a felmentő sereg értünk. De azt sem szabad elfelejteni, hogy az, aki észlelheti a vészjelzést, nem más, mint egy emberi lény, aki tévedhet és hibázhat. Tehát az is előfordulhat, hogy a monitor, amin ki van írva, hogy gubanc van az egyik lifttel éppenséggel felügyelet nélkül volt. Reménykedtem, hogy nem ez a helyzet áll fent most. Vagy ha mégis, akkor valami akciófilmbe illő módon kimászunk innen!
- Velem? Persze! A relatíve szűk helyekkel sosem volt bajom, leszámítva, ha a cuccaimat kellett oda beraknom. Csak akkor van pánik, de akkor nagyon! – próbáltam elviccelődni a helyzetet. Mindig is úgy gondoltam, hogy a humorral a dolgok nagy részén sokat javít. Van az a mondás, hogy a nevetés a legjobb orvosság. Na, én teljesen egyet értettem vele. De azt is vallottam mióta voltak önálló gondolataim, hogy nem csak akkor kell hahotázni, amikor a könnyeket kell felszárítani.
Egy kicsit elmélyültem a gondolataim végtelen óceánjában, így először csak nagyokat pislogtam rá, majd felfogtam, hogy mit is kérdezett és válaszoltam rá.
- Ja, de - és már le is ültem törökülésben, pont vele szemben, kezeimet az ölembe pihentettem. Tényleg jobb volt így, hogy egy vonalban voltunk. Neki nem kellett állandóan felfele emelnie a fejét, nekem pedig nem kellett folyton leszegett tekintettel bambulni. A nyakunknak hosszú távon így a jobb, hogy nem kellett ezentúl tornáztatni. Meg lehet, hogy volt abban valami nyugtató, hogyha egy szinten vagy azzal, akivel egy olyan helyzetbe kerültél, mint amilyenbe mi csöppentünk bele.
- Winter! De tök jó név! - egyedi, még soha nem ismertem eddig senkit, akit így szólítanak. - Engem Maiseynek hívnak - jelentettem ki, s közben én is kinyújtottam a karomat, elfogadtam a kezét és kezet ráztunk. Már majdnem kiszaladt a számon, hogy örülök a találkozásnak – általában ezt mondom, hogyha valakinek bemutatkozom - , de azt hiszem, hogy ilyen körülmények között nem kéne ezt elsütni. Majd ha kiszabadulunk, akkor helyén való lesz az a kis mondatocska.
Csend telepedett le a kis helyiségben, azon pörögtek az agytekervényeim, hogy mivel lehetne lendületben tartani ezt a csevegést. Gáz lenne, ha kínos csöndben ücsörögnénk egymással szemben miközben várunk arra, hogy megmozduljon a felvonó, ami ki tudja, hogy mikor jön be.
Valószínűleg ő neki is hasonló gondolatai lehettek, csak ő gyorsabban talált egy megfelelő kérdést, és elő is állt vele.
- A nagybátyámmal jöttem erre az útra - akinek se híre, se hamva. - Elég jó a kapcsolatunk, és karácsony után mindig szervezünk valami közös programot - válaszoltam mosolyogva.
- És te? Miért döntöttél úgy, hogy a Constantine fedélzetén töltesz jó néhány hetet? - folytattam tovább a beszédet.
Winter Elizabeth Wythe

Winter Elizabeth Wythe

❖ UTAS

❖ IDÉZET : • • People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that’s bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they’re afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they’re wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It’s all in how you carry it. That’s what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you’re letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.
: Winter and Maisey | stucked Tumblr_miljun9xYl1rjjomso4_250
❖ HOZZÁSZÓLÁSAIM : 15
❖ FELSZÁLLTAM A HAJÓRA : 2014. Jan. 18.
❖ KOR : 37
❖ AHOL MEGTALÁLSZ : • • Többnyire a kabinomban
❖ HOBBY : • • Rengeteg unalmas dolog
❖ PÁRKAPCSOLAT : • • Elvált
: Winter and Maisey | stucked Tumblr_miljun9xYl1rjjomso6_250

TémanyitásTárgy: Re: Winter and Maisey | stucked   Winter and Maisey | stucked Icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 8:55 am

Maisey and Winter

A kérdésemet követően a gyomrom szinte abban a pillanatban apró borsó méretűre zsugorodott, ahogyan én magam is rájöttem, hogy milyen kérdést tettem fel az imént, amivel természetesen önmagában még nem is lett volna baj, révén, hogy egy teljesen általános kérdés, azonban sokkal inkább az okozta a gondot, hogy – feltehetőleg – az ő kérdése mindössze visszakérdezés lesz és én már jó előre tartottam a saját magam válaszától, aminek következtében még a hideg is kirázott – az újabban feltörő, gyötrő múlt gondolatai jóvoltából –, mivel tisztában voltam azzal, hogy nem leszek őszinte, noha gyűlöltem bárkinek is hazudni. Sajnálatos módon, én azonban nem már tartoztam azok közé, akik vakon megbíznak teljesen másokban, akikkel mindössze néhány másodperce volt összezárva, s bár ő nem teljesen számított már idegennek, elvégre a nevét már tudtam, még sem éreztem azt, hogy bármi többet is kellene elárulnom magamról.

Ráadásul nem kimondottan voltam jó ebben, különösen az elmúlt években, amikor ugyanis Julian-nak köszönhetően meglehetősen visszaesett a szociális életem és csak nagyon ritkán jártam el abban az időben bárhová is, mert egyszerűen attól rettegtem, hogy majd mikor lesz féltékeny és üt meg majd emiatt, hogy mikor rendez jelenetet az emberek előtt, akik közül néhányukkal meglehetősen sokat találkoztam.
Egy idő után, már inkább úgy éreztem, hogy az a legjobb, hogy ha nem megyek sehova, mert akkor nem kellett azt hallgatnom, hogy tudja, hogy mit mondtam el Sarah Fritz-nek, aki a kis társaságom pletykagépe volt és különösen vad elméleteiről volt híres, amelyek talán sokszor meglehetősen közel jártak a valósághoz. Julian mindig azt mondta, hogy már megint eljárt a szám, ezeknek az elméleteinek pedig minduntalan megkaptam a magamét, mert szerinte elárultam őt... Egy idő után nem is volt csoda, hogy ha egyre kevesebbet mentem az emberek közé. Saját magamat ítéltem rabságra a lakásunkban, legalább is részben. Így végül a szociális életem, teljesen a múlté lett. Kezdetben persze jöttek a barátnőim, hogy beszélgessünk, de a látogatásaik egyre ritkábbak lettek, míg végül csak Riley maradt meg nekem. Julian gúzsba kötötte az egész életemet. Elvett mindent, ami addig fontos volt. Szinte megfojtott.

Most azonban, hogy itt ülök egy liftben, vissza akartam kapni a régi meg nem nyomorított énemet, mert eddig nem tűnt fel, hogy mennyire hiányzott, hogy mennyire nem én voltam ez, aki most voltam. S bár úgy igazán sohasem voltam az a társasági ember, egy biztos, meghatározott körben éreztem igazán jól magamat, olyan személyekkel, akiket már jobban ismertem, de ha a közelemben voltak, akkor is sokkal szívesebben társalogtam olyanokkal, akiket nem ismertem. Örömmel fogadtam a társaságot, szerettem beszélgetni, nem csak művészetekről, hanem olyan nőies dolgokról, mint amilyenek a fehérneműk vagy éppenséggel a szívdöglesztő pasik. Most azonban nem így volt. Jelen pillanatban sokszor még azt is nehezemre esett bárkinek is elárulni, hogy valójában hogyan érzem magam – erre a válaszom magamban legtöbbször egy negatív felelet volt, míg hangosan pontosan az ellenkezője.
Tulajdonképpen sohasem tartoztam abba a kategóriába, aki bárkivel szívesen beszélgetett, de régebben sokkal nyitottabb voltam az emberek felé, sokakban vakon megbíztam, azonban tanultam, ezt a leckét nagyon jól megtanultam, hogy hiába a külső, ha egy szívtelen szörnyeteget takart.

– A legtöbben azt hiszem, hogy irigyelhetnek, hogy ilyen jóban vagy a nagybátyáddal – arcomon mosoly ült. Manapság az emberek többségétől ritkán lehetett ilyeneket hallani, legtöbben a barátaikkal jöttek az ilyen helyekre, sem mint bármelyik családtagjukkal.
Megkérdeztem volna nagyon szívesen, hogy legutóbb mi volt a közös programjuk vagy hogy esetleg hirtelen ötlet volt-e a hajón, de nem akartam erre építeni a beszélgetésünket, úgy éreztem a legjobb az lett volna, hogy ha valami még ennél is semlegesebb témáról beszélgetünk – mondjuk az időjárásról. Abban az esetben egyikünk sem gyalogolt volna bele a másikba – feltéve, ha valamelyik családtagját nem éppen egy villám csapta agyon, mert az kellemetlen téma lett volna akkor.

– A bátyámmal és a legjobb barátnőmmel jöttem és csak úgy kikapcsolódni, felejteni. – Ez volt a legpraktikusabb válasz, amit a tarsolyomban rejtegettem. Nem tudtam ennél jobbat kitalálni. És volt benne némi igazság. Valóban felejteni jöttem ide. Mindent. Az egész életemet. Új életet akartam kezdeni.

– Fiatalabbnak nézel ki, mint én... – kezdtem bele kissé puhatolózva – tanuló vagy még, vagy esetleg már dolgozol? Vagy csak éppen rendkívül jól tartod a formád?

• • szavak száma 672 • • megjegyzés bocsánat, bocsánat, bocsánat... ><• • viselet
Maisey Wang

Maisey Wang

❖ UTAS

TémanyitásTárgy: Re: Winter and Maisey | stucked   Winter and Maisey | stucked Icon_minitimeVas. Feb. 16, 2014 3:13 am

To: Winter

-  Igen, én is úgy veszem észre, hogy az ilyen féle kapcsolatokra már igen kevés példa van. Nem értem miért - s tényleg, ismerőseim körében csak nekem van ilyen jó kapcsolatommal akármelyik rokonnal is. Emiatt páran furcsa szemmel is néztek rám, de engem ez nem zavart. Sőt, mindig is szerettem kicsit különcnek lenni. És hát hogy is mondjam, ehhez mindig is megvolt az érzékem.
Miközben válaszoltam Winternek végig mosolyogtam és kedves hangon beszéltem. Aztán az arcomon akaratlanul is átfutott egy grimasz, ugyanis a fejemben egyből megjelent drága jó barátom, Eaden arca és hallottam a hangján, ahogy megint előáll azzal, hogy igazából csak figyelemelterelés az egész közös kiruccanások. Imádom a srácot, de amikor előáll ezzel szívem szerint fejbe verném. Már maga a feltételezés is szürreálisnak hangzik! Oké, azt elismerem, hogy van benne egy minimális, de tényleg csak nagyon kevés értelmes  (körülbelül, mint amennyi annál a feltételezésnél, hogy az egyiptomi piramisokat az űrlények építették) gondolat abban, hogy amikor még kicsi voltam és hozzávetőlegesen friss volt még az élmény akkor még érthetőnek is tűnne, de huszonakárhány évesen már kevésbé látszódik ésszerűnek az ötlet. Meg még fel sem fogtam azzal az értelemmel, amivel egy átlagos 5 évesként rendelkeztem. Vagy ha mégis...az emberi agy elzárja az emlékekből az ilyen traumák képeit. Rég tanultam biológiát, de erre azért még emlékszem.
- Áh, értem - biccentettem. Tekintve, hogy én vagyok a kíváncsiság legtökéletesebb mintapéldája rákérdeztem volna, hogy mit akar felejteni. De ha rákérdezek, akkor neki eszébe jut ezáltal a célja ideiglenesen elbukott, miattam, és emiatt okkal lehetne mérges rám. Na meg, nem ismerem a csajt, így a habitusát is rejtélyes számomra, emiatt nem tudom, hogy miként reagál az ilyenre. És nem lenne valami jó, hogyha feszült hangulatban kéne tölteni azt a kitudja mennyi időt, ami még hátra van addig, hogy kimenekítsenek minket. Meg nem is az én dolgom, és lehet, hogy olyanról van szó, amit nem szeretnék hallani. Kitudja, lehet, hogy valami rémes dologról van szó... Úgyhogy megerőltettem magamat és csöndben maradtam.
- Tudod, a mai világban egy jó plasztikai sebész csodákra képes, ifjú hölgy! - ezt végig komoly ábrázattal mondtam végig, de a végén már nem tudtam visszatartani és hangos röhögésben törtem ki. - Nem, nem, igazából 21 éves vagyok és még egyetemistaként tengetem a napjaimat. Ennek tudatában helyes volt az a feltételezés, hogy fiatalabb vagyok nálad?- kérdeztem vissza.
Hozzászoktam, hogy mindig van egy karóra a csuklómon, emiatt néha már reflexszerűen is ránézek, még ha nincs is nálam éppenséggel. Most is így áll a zászló, mert az is leállt valamikor a hajóút során. Pedig jó lenne tudni, hogy mióta vagyunk beragadva.
- gyi, esetleg itt van nálad a telefonod? Az enyém megadta magát pár napja... Esetleg meglehetne próbálni elérni a bátyádat vagy a barátnődet, hogy „kicsit” fennakadtunk a lejutás során - vetettem fel az ötletem. Az öltözéke nem azt sugallta, hogy van valami zsebe, ahol a telefonját tarthatja, de azért egy próbát megért.

//I'm so so so so sorry >.< //

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Winter and Maisey | stucked   Winter and Maisey | stucked Icon_minitime

Winter and Maisey | stucked

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lucian and Winter • • in the wrong place, at the wrong time
» Maisey Wang
» Julian and Winter • • Don't hurt me, please
» • • Winter Elizabeth Wythe
» Riley and Winter • • talking about the problems

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Constantine :: ❖ we face our fears unarmed on the battlefield :: A Hajó gyomrában-